K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul objavio snimku cijelog sparinga protiv Rahmana Jr.-a od prije dvije i pol godine

Paul vs Rahman

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Sami prosudite i pogledajte kako bi ta borba izgledala

Ove subote su se Jake Paul i Hasim Rahman Jr. trebali boriti u Madisin Square Garednu u New Yorku na velikoj boksačkoj priredbi. Kako vjerojatno već i znate, cijeli event je bio otkazan jer Rahman nije bio u stanju skinuti kilograme čak iako mu je Paul i njegov tim dao još dodatna tri kilograma manje nego što je inicijalno bilo dogovoreno.

Rahman to nije uspio i borba je otkazana, ali tenzije između ove dvojice ne jenjavaju. Jake je na svom YouTube kanalu objavio snimku cijelih pet rundi sparinga s Rahmanom, koji se navodno odvijao prije dvije godine.

‘‘Ovaj dječak priča ono što želi, a to je da me je prebio na sparingu prije dvije godine. Već sam vam ranije rekao da sam trenirao s ovim klaunom i kad je dobio prvu priliku da pobjegne od borbe, pobjegao je. Sada se želi boriti protiv KSI-a‘‘, napisao je Rahman na svom Twitter profilu.

Jake mu je odgovorio: ‘‘Punih pet rundi sparinga od prije dvije i pol godine, bez uređivanja. Ljudi uvijek pričaju ono zbog čega će se osjećati bolje, a ja vam uvijek dajem istinu‘‘, te je postavio link tog famoznog sparinga.

O detaljima nećemo pisati, a na vama je da procijenite tko je bio bolji i kako bi ova borba potencijalno izgledala. Video možete pogledati ovdje:

Linker
15. travanj 2024 04:06