UFC

Whittaker odgovorio na Khamzatovu prozivku: ‘Pusti me da uživam u pobjedi, nekad kasnije možemo poravnati račune‘

Robert Whittaker

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Nekadašnji prvak UFC-ove srednje kategorije nije spreman odmah se upustiti u nove prozivke

‘‘Čestitam Robertu Whittakeru, ali mi nismo završili!‘‘, riječi su kojima je Khamzat Chimaev reagirao na pobjedu Roberta Whittakera nad Ikramom Aliskerovim.

Podsjećamo, Chimaev je bio prvotno zakazani protivnik Roberta Whittakera, ali zbog velikih problema sa zdravljem, ‘‘Borz‘‘ je bio primoran otkazati nastup u Saudijskoj Arabiji. Ikram Aliskerov uskočio je kao zamjena, a Whittaker je lakoćom prošao kroz opasnog Dagestanca i borbu je okončao nokautom u prvoj rundi.

Khamzat Chimaev jasno daje do znanja kako i dalje ima želju boriti se protiv Roberta Whittakera, a njegove riječi brzo su došle do samog Whittakera. ‘‘Reaper‘‘ je ipak zamolio Khamzata da mu dopusti uživanje u pobjedi koju je upravo ostvario.

‘‘Nemoj me zaskakivati čim sam završio s borbom. Ne želim da mi ljudi to rade, iako sam vjerojatno i ja to radio jednom ili dvaput tijekom karijere. Dopustite mi da malo uživam u ovoj pobjedi. Možemo poravnati račune neki drugi dan.‘‘, rekao je Robert.

Whittakeru se kao opcija nudi da bude zamjenski borac na UFC 305 eventu. Dricus Du Plessis i Israel Adesanya borit će se za pojas, a Whittaker bi mogao uskočiti u slučaju otkazivanja nekog od dvojice spomenutih aktera. Također postoji mogućnost da Whittaker nastupi u Perthu, ali Robert nije siguran želi li ući u kavez tako brzo nakon meča s Aliskerovim.

‘‘Taj event je na mom domaćem terenu i planiram na neki način biti tamo. Ali prije svega moram razgovarati s timom oko opcije koju ćemo odabrati.‘‘, poručio je Whittaker.

Što god odabrao, silno smo uzbuđeni zbog njegovog sljedećeg nastupa. Dojam je kako Whittaker konstantno napreduje i još uvijek djeluje kao kandidat za sam vrh srednje kategorije.

Linker
27. lipanj 2024 18:51