UFC

‘Ponuđen mi je Islam Makhachev, ali ako će Conorov prstić biti spreman, idemo se boriti u Sphereu!‘

Michael Chandler

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Michael Chandler pomalo je šokirao fanove navodeći kako ima priliku boriti se za pojas

Svakih nekolio dana pojavljuju se nove vijesti o meču između Michaela Chandlera i Conora McGregora, ali sve se uglavnom svodi na isto - Conor McGregor i dalje nije spreman, upitno hoće li ikada više biti, ali Michael Chandler nastavlja čekati.

Njihov meč trebao se održati na UFC 303 eventu, ali Conor McGregor otkazao je meč zbog slomljenog malog nožnog prsta. Irac koji je bio poznat kao borac koji nikada ne otkazuje mečeve, a nekoć je nastupao s puno težim ozljedama, ovaj put se povukao zbog ozljede malog prsta.

Mnoge to upućuje na Conorov gubitak borbenog žara i zato postoji skepsa oko njegovog povratka u kavez. Međutim, Chandler nastavlja biti uporan i strpljiv.

Zanimljivo je kako je UFC-ov predsjednik Dana White prije nekoliko dana izjavio da čekanje definitivno nije pametan potez u ovom sportu, jer ‘‘vrijeme nikome nije prijatelj‘‘. Dodao je White kako Chandler ipak može raditi što god poželi, a čini se kako je Michael dobio jako zanimljivu alternativnu opciju.

‘‘Ponuđen mi je Islam Makhachev za meč u listopadu (deseti mjesec). Ali, ako će Conorov mali nožni prstić biti spreman do rujna (9. mjesec), idemo se boriti u Sphereu. To će biti najveći sportski event u povijesti! (UFC 306, op.a.)‘‘, otkriva Michael Chandler.

Mnogi su ostali šokirani informacijom da Michael Chandler ima ponudu za napad na titulu. ‘‘Iron‘‘ je posljednji nastup odradio u 11. mjesecu 2022. godine i prekidom u trećoj rundi poražen je od strane Dustina Poiriera. Chandler u posljednja četiri nastupa ima samo jednu pobjedu, a porazio je Tonyja Fergusona, borca koji je poražen u posljednjih sedam nastupa. Uistinu je teško pronaći razlog na temelju kojeg Chandler zaslužuje ‘‘title shot‘‘, ali možda Michael ne govori istinu i zavarava javnost, kao i McGregora.

Linker
03. srpanj 2024 12:45