UFC

Paulo Costa poručio fanovima da zaborave poraz od Adesanye: ‘Ja sam divljak i čudovište‘

Paulo Costa 

 Alex Goodlett/Getty images/Profimedia
Adesanya mu je ujedno nanio i prvi poraz u profesionalnoj karijeri

Prije otprilike dvije godine Paulo Costa doživio je prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a radi se naravno o borbi za titulu srednje kategorije protiv Israela Adesanye. U drugoj je rundi Adesanya nokautirao Costu i obranio titulu, ali Costi je gorak okus ostao i do danas.

Nije tajna da Costa želi novu priliku protiv Adesanye koji je u trenutno posljednjem meču obranio titulu protiv Jareda Cannoniera, a smatra kako bi ovog puta bio puno bolji nego prije dvije godine. Rekao je i kako su mu očekivanja od fanova stvorila veliki pritisak:

‘‘Ljudi su mnogo očekivali od mene kad sam se borio s Israelom, što razumijem. Imao sam dobar ‘hype‘, bio sam neporažen. Samo želim reći svima koji su od tad ljuti na mene, i ja sam ljut na sebe. Izgubio sam odličnu priliku boriti se protiv tog mršavog dječaka. Puno sam se brinuo noć prije, nisam bio u dobroj formi za taj meč. Refleksi su mi bili užasni jer sam popio bocu vina tu noć prije‘‘, rekao je Costa u ‘The MMA Houru‘.

‘‘Ljudi, morate zaboraviti tu večer, vratio sam se. Nikad neću raditi greške koje sam radio u prošlosti. Ja sam divljak i čudovište, volim trenirati i imam puno energije kad ulazim u borbe. Prije borbe s Vettorijem sam bio debeo, ali sa dobrim kampom sam nezaustavljiv‘‘, zaključio je Costa.

‘‘Borrachinha‘‘ je u svom trenutno posljednjem nastupu pobijedio veterana Lukea Rockholda jednoglasnom sudačkom odlukom, a prije toga je dvaput poražen. Prvi put od prvaka Adesanye, a drugi od Marvina Vettorija.

Linker
27. travanj 2024 04:43