UFC

Paulo Costa otkrio tko mu je najdraži borac svih vremena: ‘Pokazivao je puno ludosti i želje‘

Paulo Costa

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Odrastao je uz njegove borbe

Paulo Costa je u posljednje vrijeme najpoznatiji postao upravo po svojim aktivnostima na društvenim mrežama kojima privlači pažnju iz dana u dan. Stvorio je i brend od svog poznatog ‘‘secret juicea‘‘ te tu bocu sa sobom nosi gdje god se pojavi, a i sam je nekoliko puta rekao kako je svjestan za što ga sve ljudi optužuju.

Iako se Costa u posljednje vrijeme bacio u zabavni dio posla, ne treba zaboraviti i rezultate koje je postigao u posljednje vrijeme. U svom trenutno posljednjem nastupu je nakon tri runde pobijedio Lukea Rockholda te tako prekinuo gubitnički niz, a prvi poraz u karijeri mu je nanio prvak Israel Adesanya, a odmah je uslijedio i drugi i to od Marvina Vettorija.

Paulo Costa je i unutar kaveza poznat po svom ‘‘brawlerskom‘‘ stilu, tako da ne čudi njegov odgovor na pitanje tko mu je najdraži borac ikad:

‘‘Moj omiljeni borac? Na početku, Wanderlei Silva. Zašto? Zato što je bio u PRIDE-u gdje je pokazao puno ludosti i želje, znate. Ja sam također radio ovo (imitirao Silvin pokret rukama) kod kuće zajedno s njim kada se borio. Idemo Wanderlei, idemo!‘‘, rekao je Costa u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Kao što smo već i napisali, Costa je u trenutno posljednjem nastupu pobijedio Rockholda jednoglasnom sudačkom odlukom. Naredni protivnik nije poznat, a sam je rekao da želi novu priliku protiv prvaka Adesanye ili eventualno meč protiv Khamzata Chimaeva.

Linker
02. svibanj 2024 21:28