UFC

Nakon tri godine, UFC se napokon vraća u London: Poznat je točan datum održavanja

Jorge Masvidal vs. Darren Till

 Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia
Pandemija koronavirusa udaljila je UFC iz Europe, no sve je spremno za povratak

Sve od 16. ožujka, 2019. godine, UFC nije održao priredbu na engleskom tlu. Ukoliko moskovsku priredbu održanu u 11. mjesecu 2019. godine ne računamo kao europski event, najjača svjetska MMA promocija, posljednji put na europskom tlu, gostovala je u devetom mjesecu 2019. godine.

Posljednja londonska priredba, bila je ona naziva UFC Fight Night 147. Predvodili su ju Darren Till i Jorge Masvidal, a ''Gamebred'' je utišao publiku u O2 Areni, brutalno nokautiravši Darrena Tilla u drugoj rundi. Trebao je UFC doći u London u trećem mjesecu 2020. godine. Leon Edwards i Tyron Woodley bili su predviđeni za glavnu borbu večeri, ali event je otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Konačno, UFC je spreman za povratak u Europu, točnije u London. Upravo danas, počele su pristizati vijesti kako će područje Velike Britanije popustiti s mjerama protiv koronavirusa. Spominje se ukidanje COVID potvrda i obaveznog nošenja maski. Sve to, dodatno bi olakšalo posao UFC-u. Najjača svjetska MMA promocija, 19. ožujka, održat će priredbu u Londonu. Radi se o eventu naziva UFC Fight Night 204, a O2 Arena, ponovno će biti mjesto održavanja.

Trenutno nije poznato tko će predvoditi spomenutu priredbu, no popis trenutno najavljenih mečeva, možete pročitati OVDJE. Domaći navijači svakako bi rado vidjeli imena poput Darrena Tilla, Paddyja Pimbletta, Arnolda Allena itd. Povratak Gunnara Nelsona, također bi mogao biti upriličen na ovom eventu.

Linker
29. travanj 2024 17:25