UFC

Mike Perry ‘uzvraća udarac‘ velikom okladom protiv Stricklanda, pogledajte o kojem se iznosu radi

Mike Perry

 Amy Kaplan/zuma Press/profimedia
Pitanje je li Amerikanac bio motiviran izjavom svog sunarodnjaka ili samo preferira brazilskog borca?

Od Seana Stricklanda možemo očekivati sve osim toga da se u skorije vrijeme oproba u boksu bez rukavica. Na jednoj novinskoj konferenciji uoči UFC-a 302 ovog vikenda, Strickland je komentirao svoj novi UFC ugovor, ali je usput krenuo u neprovociranu tiradu o BKFC-u. U odgovoru koji je počeo kao komentar o njegovom izlaznom planu iz borilačkog sporta, Strickland je na kraju izjavio da nikad ne želi biti "jedan od onih idiota koji se bore golim rukama."

Nije jasno je li Perry vidio Stricklandove komentare o BKFC-u, ali nekoliko sati nakon završetka press konferencje, "Kralj nasilja" postavio je veliki ulog na Stricklandovog protivnika.

U objavi na Instagramu, Perry je pokazao okladu od 50.000 dolara postavljenu na Costu da pobijedi u subotu, a zvijezda u boksu bez rukavica će postati bogatija za 140.000 dolara ako Brazilac pobijedi Stricklanda. "Paulo Costa je rekao da dolazi prebiti Seana Stricklanda ovaj vikend," rekao je Perry u videu. "Navijam za tu brazilsku moć. ‘Borrachinha’ je u stigao! Mislim da ima više alata u MMA da obavi posao. Idemo Paulo, pokaži mu o čemu pričam."

Kada su ga pitali koliko bi novca bilo potrebno da razmotri borbu golim rukama, Strickland je odgovorio "ništa što bi mi platili" prije nego što je napao BKFC.

"Goloruka borba, želite pričati o je**nim prevarantima," rekao je Strickland. "Svoje dečke ponižavaju novcima koje isplaćuju. BKFC je jedna od onih organizacija gdje kad čujete brojeve se zaprepastite. Ako pogledate najniže rangirane dečke, lome ruke, lome orbitalne kosti, a zarađuju nekoliko tisuća dolara. Goloruka borba je je**no smeće" zaključio je bivši UFC-ov prvak u svom stilu.

Iako se isplate u borilačkim sportovima rijetko objavljuju ovih dana, plaće s BKFC KnuckleMania 4 objavila je Kalifornijska komisija za atletske komisije nakon navedene priredbe u Los Angelesu u travnju.

Najplaćeniji borac bio je Mike Perry, koji je zaradio 600.000 dolara za svoju pobjedu nad Thiagom Alvesom. Najniže plaćeni borac bila je Crystal Pittman, koja je zaradila 500 dolara za svoju borbu protiv Sydney Smith.

Perry možda ne mari za Stricklandovo mišljenje o BKFC-u, ali stavlja svoj novac na Costu da obavi posao protiv bivšeg UFC prvaka. Bitno je naglasiti da ova je ova oklada očito u suradnji s jednom kladionicom, a radi li se stopostotno o Perryjevom "kapitalu" zaključite sami.

Linker
21. lipanj 2024 20:10