UFC

Khabib poslao upozorenje McGregoru ako planira doći u Abu Dhabi na UFC 242

UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov savjetuje Conoru McGregoru da se suzdrži od svojih ludorija ako planira posjetiti Abu Dhabi kako bi gledao njegovu borbu na UFC 242 priredbi.

Nurmagomedova 7. rujna na UFC-u 242 očekuje borba za ujedinjenje naslova u lakoj protiv privremenog prvaka Dustina Poiriera. Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je izjavio kako nema problem s tim da McGregor bude nazočan na priredbi.

Unatoč velikom rivalstvu između dvojca, Khabibu također ne smeta ako će Irac prisustvovati eventu, ali ga je u intervjuu za ruske medije upozorio da se tamo ne može ponašati kao što je navikao.

"Bit će mu puno teže napustiti Abu Dhabi za razliku od New Yorka. Ako planira doći, neka sjedne i gleda borbe jer tamo neće moći izvoditi svoje podle trikove", rekao je Nurmagomedov za TASS, prenosi MMA Mania.

Podsjećamo, McGregor je u travnju 2018. godine napravio veliki incident uoči UFC 223 priredbe kada je sa skupinom prijatelja doletio u New York i porazbijao stakla na autobusu s borcima u Barclays Centeru u Brooklynu. Na busu je bio i Nurmagomedov, a nekoliko boraca pretpilo je ozljede te su morali otkazati svoje nastupe. McGregoru je na sudu određena globa i rad za opće dobro, ali je uspio izbjeći zavorsku kaznu.

No situacija na istoku je nešto drugačija i Khabib ga zato upozorava da u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata ne pomišlja izvoditi slične stvari.

"Abu Dhabi nije mjesto za praviti se važan. Neka dođe ako je planirao, ali njegove ludorije tamo neće proći", dodao je Nurmagomedov.

McGregor doduše nije jedini koji bi u ovoj priči trebao pripaziti na svoje ponašanje. Naime, nakon njihovog međusobnog obračuna u Las Vegasu na UFC-u 229 u kojem je McGregor poražen, Nurmagomedov je preskočio kavez, skočio u publiku i započeo tučnjavu s članovima McGregorovog tima. Atletska komisija Nevade Dagestanca je zbog poticanja nereda kaznila suspenzijom i nevjerojatnom globom od čak dva milijuna dolara.

Linker
20. svibanj 2024 07:22