UFC

Pogledajte listu dobitnika UFC-ovih bonusa sa sinoćnje Vegas 92 priredbe

Murphy vs Barboza

 PROFIMEDIA Profimedia
Sinoćnja UFC-ova priredba opravdala je svoja očekivanja, a to prate i bonusi

Sinoćnja Vegas 92 priredba ravno iz UFC-ovog Apexa u Las Vegasu donijela je par jako dobrih borbi. U teškoj sjeni sinoćnjeg spektakla u Rijadu Lerone Murphy (14-0-1) je upisao pobjedu protiv sada već legendarnog Brazilca Edsona Barboze (24-12) dok je u sunaslovnoj borbi Khaos Williams ekspresni nokautom već nakon 90 sekundi prve runde pobijedio Carlstona Harrisa.

Samim tim je Khaos Williams (15-3 MMA, 6-2 UFC) napravio je impresivan iskorak u velter kategoriji s nokautom Carlstona Harrisa (19-6 MMA, 4-2 UFC) za 90 sekundi u sunaslovnoj borbi. Williams je ostvario završnice u četiri od svojih šest pobjeda u UFC-u – i dobio je bonuse za borbu nakon svake od tih završnica. Ovim činom je nagrađen Performance of the Night bonusom.

Angela Hill (17-13 MMA, 12-13 UFC) je pobjedom nad Luanom Pinheiro (11-3 MMA, 3-2 UFC) gušenjem (guillotine choke) u drugoj rundi ostvarila svoju prvu pobjedu "submissionom" u karijeri koja traje više od 10 godina. Ovaj bonus je njen peti u UFC-u, ali prvi koji dolazi u pobjedi. Njena prethodna četiri bonusa su svi bila za Fight of the Night bonusom, no u sve četiri spomenute borbe je upisala poraz.

Lerone Murphy (14-0-1 MMA, 6-0-1 UFC) možda je ostvario prijelomni trenutak u svojoj dosadašnjoj karijeri u meču protiv Edsona Barboze (24-12 MMA, 18-12 UFC) u pero kategoriji u glavnom događaju večeri. Murphy je zadao nevjerojatnih 259 ukupnih udaraca protiv jednog od najvećih udarača u povijesti UFC-a tijekom 25 minuta, čime je ostvario dominantnu pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca. Impresivnom izvedbom su obojica zaslužili te na kraju službeno dobili Fight of the Night bonus.

Na konto ova četiri imena bit će uplaćen pojedinačni bonus u iznosu 50 tisuća američkih dolara.

Linker
14. lipanj 2024 15:16