UFC

Johnny Walker ne odustaje: ‘Jednog dana ću biti UFC prvak. Za sve one koji ne vjeruju, šaljem Božji blagoslov‘

Johnny Walker

 Matt Davies/zuma Press/profimedia
Brazilska MMA zvijezda nije odustala od snova da zauzme sam tron UFC-a, a hoće li mu to poći za rukom ostaje da vidimo

U proteklih nekoliko godina, Johnny Walker je doživio niz neuspjeha u oktogonu. Nakon četiri poraza u pet borbi, uspio se vratiti s tri uzastopne pobjede protiv Iona Cutelabe, Paula Craiga i Anthonyja Smitha.

No, nakon toga, stvari su krenule nizbrdo. Nakon borbe bez pobjednika protiv Magomeda Ankalaeva, uvjerljivo je izgubio revanš prije nego što ga je ovog ljeta nokautirao Volkan Oezdemir. U ovom trenutku, pojavljuju se velika pitanja o njegovoj budućnosti i je li dovoljno dobar da se natječe u poluteškoj kategoriji. Iako je iskusan i eksplozivan, u posljednjim borbama nije dosljedno pokazivao tu stranu sebe.

Sada je Walker na društvenim mrežama iznio svoje namjere. "Jednog dana bit ću UFC prvak. Bez obzira vjerujete li u to ili ne, nije mi važno, ja vjerujem i to je činjenica, vrijeme će pokazati."

"Za one koji vjeruju u mene, hvala i Bog vas blagoslovio. Za one koji pričaju s**nja i ne vjeruju, želim vam također Božji blagoslov i da prevladate poteškoće u životu. Slijedite me, mogu vas inspirirati i motivirati, jer ja sam pobjednik! Ako istražite odakle dolazim."

Bilo kako bilo, neosporna je činjenica da je Johnny Walker jako napredna atleta koja ima problema s "game" planovima, a voljeli ga ili ne njegove nastupe rijetki propuštaju.

Linker
06. rujan 2024 01:47