UFC

Jake Paul isprozivao McGregora: ‘On više nije onaj stari, samog sebe želi uvjeriti u svoje laži‘

Jake Paul
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Mlada zvijezda Youtubea ne propušta dati svoj osvrt na aktualna UFC zbivanja

Teško će UFC 264 priredba proći bez ponešto komentara od strane Jakea Paula. Mladi youtuber u iščekivanju nadolazećeg meča protiv Tyrona Woodleyja (28. kolovoza) dotaknuo se Conora McGregora te Dane Whitea u svojim najnovijim objavama na Twitteru. Jakea često optužuju kako je izuzetno loša kopija McGregora te da je očito kako ga pokušava kopirati, no čini se kako mlađi od braće Paul više nije naročito impresioniran Conorom.

''Vidljivo je da Conor više nije onaj stari. Više ne priča autentično te pokušava samog sebe uvjeriti u svoje laži. Na sve reagira agresivno i uvredljivo. Kupa se u svojoj nesigurnosti. Razotkrit ću kolika je on prevara onda kada se budemo borili.'', napisao je Paul na svom Twitter profilu.

U idućoj objavi, Jake Paul postavio je sliku Conora McGregora iz druge borbe protiv Dustina Poirier. Radi se o poznatom kadru gdje Conor razočarano leži nakon što ga je Poirier završio tehničkim nokautom. Paul je u opis napisao:

''Dao sam zlataru sto tisuća dolara da mi izradi dijamantni lančić s ovim kadrom. Objava slijedi sutra.''

UFC-ov predsjednik Dana White također je bio tema Jakeovih sinoćnjih ''tvitova''. Čelnik UFC-a nedavno je u razgovoru za CNBC rekao kako je Paul pokušao potpisati s UFC-om, no oni ga nisu htjeli. Jake Paul objavio je nešto dulji osvrt na te riječi i sami lik Dane Whitea.

''Dana White...možda si uspio prisilno doći do kontrole nad tisućama karijera raznih boraca, no ja nikada nisam rekao da želim potpisati za UFC, niti ću. Možda ti dopustim suradnju u promoviranju jedne od mojih borbi protiv nekog UFC prvaka kao što si to radio u borbi Conora i Floyda Mayweathera jer ne dopuštaš Conoru da takve stvari radi sam i bez profita za tebe. Živiš u lažima i svaki veliki borac na tvom rosteru žali se na plaću (Conor, Jones, Ngannou, Masvidal, Ngannou, Diaz). Čak si izmislio i nekakve lažne pojaseve kako bi prodao što više ulaznica umjesto da dopustiš Amandi Nunes priliku da predvodi priredbu.'', napisao je Paul u prvom dijelu objave te uputio poruku Whiteu.

''Sjeti se Dana da si nekoć bio instruktor cardio kickboxinga te nisi ti onaj koji je stvorio UFC (Gracie i Art Davie su stvorili UFC, Fertitte su ga spasili, a BORCI su ga učinili popularnim). Ti si ćelava prijevara koja ne može odraditi niti intervju bez da te pitaju o meni. Plati više novca svojim borcima!'', dodao je Paul u obraćanju upućenom predsjedniku UFC-a.

Teško je reći da Paul nije u pravu kada proziva Whitea za ovakve stvari. Predsjednik UFC-a pomno će pratiti borbu Woodleyja i mlade Youtube zvijezde te će se nadati brutalnom nokautu svog bivšeg prvaka velter kategorije. Težak poraz Jakea Paula u toj borbi vjerojatno neće ugasiti trend boksača s Youtubea, no barem će ga djelomično utišati.

Linker
30. lipanj 2024 05:04