UFC

Islamov menadžer potvrdio: ‘Ukoliko Conor nokautira Chandlera, Islam ne bi rekao ‘ne‘ toj borbi. Najveća borba današnjice‘

Islam Makhachev i Conor McGregor

 Giuseppe Cacace/afp/profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Ukoliko pak uspije pobijediti Chandlera, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti bi li se situacija s Makhachevim ‘‘zakuhala‘‘ kao nekad između Conora i Khabiba

Polako nam se približava UFC 303 priredba koju će obilježiti veliki povratak irske zvijezde, Conora McGregora. Nakon teške ozljede i tri godine pauze, McGregor se vraća u UFC-ov kavez, a prema svemu sudeći, te večeri će imati priliku ne samo upisati pobjedu, nego si i zaraditi napad na titulu.

Puno puta smo napisali da vjerojatno nikoga ne bi začudilo da McGregor napadne titulu u slučaju pobjede nad Chandlerom, a jučer smo saznali da tako razmišlja i Islamov menadžer, Ali Abdelaziz. Naime, Ali nema ništa protiv da Conor ide na Islama u slučaju pobjede nad Chandlerom:

‘‘Conor će možda doći i nokautirati Chandlera u prvoj rundi, i nakon toga je ponovno najveća zvijezda ovog sporta. Voljeli ga ili ga mrzili, to je tako. Ako nakon toga kaže UFC-u da želi napad na titulu, te ako Islam to bude želio, to može biti sljedeća borba za titulu u lakoj kategoriji. Islam neće reći ‘ne‘ toj borbi. To je veliko, veliko ime i puno novca‘‘, rekao je Abdelaziz za Submission Radio.

‘‘Tip je ogromna zvijezda. Najobičnije govno, ali velika zvijezda. To mu se ne može oduzeti. Pogotovo s obzirom na povijest s Khabibom, sve bi se to sad ponovilo. To je jedna od najvećih borbi današnjice‘‘, dodao je.

Prije svih daljnjih planova, Conora prvo čeka jako teška prepreka u Michaelu Chandleru. Ukoliko pak uspije pobijediti, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti bi li se situacija s Makhachevim ‘‘zakuhala‘‘ kao nekad između Conora i Khabiba. No, pričekajmo ipak prvo Conorov povratnički nastup protiv Chandlera na UFC 303.

Linker
26. lipanj 2024 07:59