UFC

Gaethje odbio McGregora: ‘Neću se boriti s nekime tko je na steroidima‘

  Justin Gaethje  

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Osvrnuo se i na trilogiju s Dustinom

Justin Gaethje možda ne drži pravi pojas lake kategorije, ali drži onaj ‘BMF‘ koji ga je za buduće pregovore možda stavio u puno bolju poziciju od drugih izazivača. Nakon što je u revanšu pobijedio Dustina Poiriera, očekivalo se da će Gaethje možda prozvati Conora McGregora, no to se nije dogodilo, a sada izgleda da Justin uopće nije niti zainteresiran za takvu borbu. Podsjetimo se, slavni Irac je odmah iskoristio priliku i prozvao novog ‘BMF‘ prvaka.

"Justin, našamarao bih te. Ja sam jedini pravi BMF, on se može boriti za sitniš ako to želi, ali ja želim strast. Ja donosim finalne odluke, j**** Chandlera, ako me želiš tu sam." - napisao je McGregor u nadi da će ga Gaethje doživjeti.

Priupitan na konferenciji za novinare nakon borbe o prozivci McGregora, Justin je pokazao da nije zainteresiran boriti se s nekime tko je, kako on kaže, na steroidima.

"Ja volim velike borbe, volim uzbudljive stvari. Ta borba zvuči prilično zanimljivo. Ali neću se boriti s nekime tko je na steroidima. Ja nikada nisam uzimao steroide u životu i nikada neću. Okej, možda nakon što se umirovim, ali dok se borim ih neću uzimati, a isto tako se neću boriti s nekime tko ih uzima i tko vara. Vjerojatno to ne bih trebao niti govoriti ako se ikada namjeravam boriti protiv njega, ali to je istina."

Gaethje se također osvrnuo na Dustinovu izjavu kako su sada 1-1, te na moguću trilogiju s njime.

"U kavezu nakon borbe sam mu prišao i rekao mu ‘Čovječe, hajdemo se dogovoriti da se više nikada ne borimo jedan protiv drugoga.‘ Ne bih mu nikada uskratio tu priliku, kao što nije niti on meni. Ali ne želim da mi on bude moj sljedeći protivnik." - zaključio je ‘BMF‘.

Linker
24. lipanj 2024 12:20