UFC

‘Funk Master‘ prognozira završetak u drugoj rundi protiv Kattara na UFC-u 300: ‘Omotat ću ga kao anakonda‘

Aljamain Sterling

 SCREENSHOT BLOODYELBOW
Večer prepunu borbi za pamćenje obilježit će i ‘skok‘ u diviziju iznad bivšeg kralja bantam kategorije

UFC 300 će se održati 14. travnja i donosi nam večer ispunjenu najboljima od najboljih. Ova nezaboravna priredba sastojat će se i od prve borbe u perolakoj diviziji za bivšeg prvaka bantam katergoije, Aljamaina „Funk Mastera“ Sterlinga, nakon što je svoju titulu izgubio od strane „Suga“ Seana O‘Malleyja u kolovozu prošle godine. Sterlinga na drugom kraju oktogona očekuje uvijek neugodni Calvin Kattar koji traži pobjedu nakon dva uzastopna poraza protiv Josha Emmeta i Arnolda Allena.

Komentirajući borbu na svom YouTube kanalu, bivši prvak govori da ne očekuje pobjedu unutar prvih 5 minuta nego u drugoj rundi.

"Calvin Kattar je stvarno tvrd orah, ne predviđam da ću ga završiti u prvoj rundi osim ako mu ne uspijem doći do leđa vrlo rano."

"Ako moram prognozirati, reći ću da će to biti gušenje u drugoj rundi. Omotat ću ga kao anakonda i završiti istoimenim potezom. Mislim da mogu to izvesti baš anakonda gušenjem i dovesti večer kraju prije očekivanog. Samo mu se želim popeti za vrat kako god mogu. "

"Čak i ako ne dobijem anakondu, mislim da mi je dopustio da mu dođem do vrata", rekao je 34-godišnjak, koji ima osam pobjeda predajom protivnika, od kojih su tri bile u drugoj rundi.

Naknadno "Funk Master" komentira i skidanje manje kila za borbu u perolakoj kategoriji.

"Dobar je osjećaj skidati manje kila, to je dobra težina s mojih ramena, bez šale. Četiri i pol kilograma viška je puno. Mislim da govorim u ime većine sportaša, hrvača ili bilo koga tko je prije skidao kile za borbu da zna točno o čemu govorim."

Bivši prvak se ne bori na glavnom dijelu večeri prvi puta od 2013. godine, već se našao kao predzadnja borba prije "main carda" u priredbi koja je ispunjena izvrsnim borbama od dna do vrha.

Linker
10. travanj 2024 10:19