UFC

(FOTO) ‘Tko je od vas dvoje trudan, ti ili tvoja supruga?‘: Paddy Pimblett ponovno je zaprepastio fanove svojim izgledom

Paddy Pimblett sa ženom i prijateljima

 Instagram (paddy Pimblett)
UFC-ov borac lake kategorije nevjerojatnom brzinom nabija kilažu nakon svojih mečeva

Paddy Pimblett još od dolaska u UFC privlači veliku pažnju onim što se dogodi s njegovim tijelom nedugo nakon svakog meča. Borac lake kategorije jako brzo nabije veliku količinu kilaže i teško je povjerovati da se radi o borcu lake kategorije (-155 lbs, -70,7 kg).

Pimblett je u par navrata istaknuo kako bi nakon meča u sebe unosio 8000 kcal dnevno, a vaga bi nerijetko pokazala više od 90 kilograma. Mnogi su ga kritizirali zbog tih nezdravih navika i smatraju da si skraćuje karijeru, a sredinom netom završene godine i sam Pimblett je potvrdio kako će prestati s tom navikom.

‘‘Nakon svakog meča, napuhao bih se poput balona i unosio bih osam tisuća kalorija dnevno. To si vjerojatno više neću dopuštati i nadam se da nikad više neću prijeći 90 kilograma. Ljudi me ispituju ‘S kime se borim?‘, jer ako nisam pretežak, vjeruju da uskoro imam meč. Neću će boriti još šest mjeseci.‘‘, rekao je Pimblett tijekom sedmog mjeseca 2023. godine.

Paddy se uistinu i borio gotovo šest mjeseci kasnije, a 16.12. porazio je Tonyja Fergusona na UFC 296 eventu. No, čini se da Pimblett nije uspio ostati discipliniran s prehranom i vidno je nabio prekomjernu kilažu u nešto manje od dva tjedna.

‘‘Brate, kako je moguće da si već tako velik?‘‘

‘‘Tip nabija kilažu brže od ikoga, čudo prirode.‘‘

‘‘Ne razumijem kako je ovo ljudski moguće‘‘

‘‘Tko je od vas dvoje trudan, ti ili ona?‘‘

Ovo su samo neki od komentara na Paddyjevu Instagram objavu povodom dočeka 2024. godine. Pimblett je objavio nekoliko fotografija u društvu svoje supruge Laure Gregory koja je trenutno trudna i rodit će blizance.

Prema mišljenju fanova, Pimblett je taj koji izgleda kao netko tko nosi blizance, a uistinu je fascinantno kojom brzinom Paddy nabija kilažu. Srećom, probleme sa skidanjem kilaže dosad nije imao, odnosno, svaki put uredno prolazi vagu uoči svojih mečeva.

Linker
27. travanj 2024 13:25