UFC

(FOTO) Ngannou trenira u Las Vegasu i nikad nije izgledao ovako opako

Francis Ngannou
 Instagram
Krajem ovog mjeseca Francis Ngannou odradit će svoju iduću borbu. Riječ je o 'main eventu' UFC on ESPN 8 priredbe gdje ga čeka Jairzinho Rozenstruik. 'Predator' se za tu borbu priprema u UFC-ovom trening centru u Las Vegasu, a objave na Instagramu navode nas na pomisao kako nikad do sada nije izgledao ovako opako.

Francis Ngannou zanimljiv je borac još od svog pojavljivanja u UFC-u. Nitko nije mogao ostati ravnodušan na vanjštinu ovog Afrikanca u kombinaciji s njegovom snagom kojom je doslovno prolazio kroz svoje UFC protivnike, sve do susreta sa Stipom Miočićem u siječnju 2018. godine.

Od spomenutog poraza, kao i onog protiv Derricka Lewisa, 33-godišnji se Francis uspio oporaviti na najbolji način. Nokaut pobjede nad Curtisom Blaydesom, Cainom Velasquezom i Juniorom Dos Santosom same po sebi dovoljne su za poziciju izazivača, no trenutna situacija u kategoriji je takva da može samo čekati ili prihvatiti neku drugu borbu. On se odlučio za drugu opciju i 28. ožujka borit će se protiv Jairzinha Rozenstruika, Surinamca koji je svoju UFC karijeru započeo u sličnoj maniri.

Za tu borbu priprema se u UFC-ovom trening centru, a ono što fascinira njegove pratitelje na Instagramu je njegov izgled. Uvijek je Francis izgledao opasno, no njegova današnja muskulatura izgleda impresivnije nego ikad do sada. Postavlja se pitanje ima li to kakvog planiranog efekta na njegove već sada impresivne vještine ili je to jednostavno rezultat vremena provedenog u teretani? U ovom slučaju to nije bitno, ali je svakako vrijedno spomena. Uostalom, spomenute fotografije pogledajte sami i uvjerite se u navedeno.

Linker
01. srpanj 2024 01:35