UFC

Dricus Du Plessis obećava spektakl: Namjerava završiti Roberta Whittakera i opravdati UFC-ovo povjerenje

Dricus Du Plessis 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Zanimljivo je da je Dricus posljednji poraz doživio od Roberta Soldića u njihovom revanšu na Wembleyju 2018. godine, a samo dva meča kasnije je započeo svoj UFC put

Pred Dricusom Du Plessisom je najveći izazov do sada. Odlučio je ići težim putem i okušati se protiv Roberta Whittakera, a sudeći prema komentarima fanova i drugih boraca, u tom meču mu se ne daje previše šansi. Kako god, Dricus je taj meč prihvatio te će se on održati na UFC 290 priredbi idućega tjedna.

Preko Whittakera će Dricus pokušati doći do dugo željenog Adesanye i napada na titulu. Vidjet ćemo hoće li mu to poći za rukom već idućega tjedna, a jučer je The Schmou rekao kako namjerava završiti Whittakera.

‘‘Dolazim po finiš. Po mom omjeru možete vidjeti da ja nisam borac koji ide na odluke. Doći ću tamo i završiti Roberta Whittakera. Mislim da će to biti jedna fenomenalna borba. Na kraju dana, on je u duši pseto, a i ja sam također. Na kraju dana, ja znam da sam pseto u svakoj borbi‘‘, rekao je Dricus.

‘‘Ovo je moj treći ‘International Fight Week‘ zaredom, i osjećaj je odličan. Vjeruju mi s nastupima, vjeruju mi s velikim priredbama, a to je ono što želim i ono što trebam. UFC jako dobro zna tko donosi odlične borbe i nas dvojica ćemo to i pokazati‘‘, dodao je.

Ovo će Dricusu biti šesti UFC nastup, a u svih pet do sada je upisao pobjede. Jedino je Brada Tavaresa pobijedio odlukom sudaca, dok je ostale borbe završio. Zanimljivo je da je Dricus posljednji poraz doživio od Roberta Soldića u njihovom revanšu na Wembleyju 2018. godine, a samo dva meča kasnije je započeo svoj UFC put.

Linker
26. lipanj 2024 04:21