UFC

‘Nokautirat ću tog niskog seronju‘: Ian Garry uvjeren u pobjedu nad Geoffom Nealom, tvrdi da je drugačiji od drugih

Ian Garry i Daniel Cormier

 Screenshot (yotuube, Bt Sport)
Garry i Neal će se obračunati u osmom mjesecu ove godine na UFC 292 priredbi u Bostonu, a predvode ju Aljamain Sterling i Sean O‘Malley

Ian Machado Garry je u petom mjesecu ove godine nastavio penjati se na UFC-ovim rang ljestvicama kada je u prvoj rundi završio Daniela Rodrigueza. Bio mu je to peti nastup i peta pobjeda u najjačoj promociji, a sada je već dobio novog protivnika. Kako je postepeno dobivao sve bolje protivnike, tako se nastavilo i sad.

Geoff Neal je njegova sljedeća prepreka koju mora prijeći ukoliko želi napasti sami vrh, ali zadatak neće biti lagan. Neal je u trenutno posljednjem nastupu izgubio od Rakhmonova, ali mu je pružio jako težak meč do finiša. Kako god, Garry smatra da je spreman za taj izazov.

‘‘Svi pričaju istu stvar kada se bore sa mnom. Ja sam drugačija životinja s kakvom se on nikada nije susreo. Ja udaram jače nego što je on osjetio. On nikad nije vidio nekog kao ja. No, mene ne zanima to što ono govore. Istina je da nitko od njih još uvijek nije vidio nekog poput mene‘‘, rekao je Garry za Cageside Press.

‘‘Geoff Neal se borio s tipovima koji su dugi i visoki, a izgubio je od sve trojice. Izgubio je od Magnyja, izgubio je od ‘Wonderboyja‘ i od Shavkata. Ja sam drugačiji od njih trojice. Ja sam mlađi, brži, u boljoj formi i dinamičniji. Nokautirat ću tog niskog seronju‘‘, dodao je.

Garry i Neal će se obračunati u osmom mjesecu ove godine na UFC 292 priredbi u Bostonu, a predvode ju Aljamain Sterling i Sean O‘Malley. Hoće li mladi Garry premostiti i ovu prepreku, svakako će biti zanimljivo za gledati.

Linker
02. srpanj 2024 22:01