UFC

Cormier se osvrnuo na Cainov izlazak iz zatvora: ‘Često je pričao kako mu nedostaje smočnica‘

Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, The Mma Hour)
Veliki prijatelj Caina Velasqueza jako je sretan jer je njegov prijatelj pušten kući na kućni pritvor

Puštanje Caina Velasqueza na uvjetnu, odnosno na kućni pritvor, izazvalo je oduševljenje kod kompletne MMA zajednice. Gotovo da nema osobe u toj zajednici koja ne podržava Velasqueza kojem prijeti zatvorska kazna jer je pokušao ustrijeliti Harryja Goulartea, 43-godišnjaka kojeg se tereti za seksualno zlostavljanje maloljetnika, između ostalih i Velasquezovog maloljetnog sina.

Reakcije poznatih MMA boraca možete pročitati OVDJE, a nešto detaljniji osvrt na Cainovu uvjetnu dao je Daniel Cormier gostujući u sinoćnjem izdanju MMA Houra. Naravno da je Cormier kao veliki prijatelj i dugogodišnji Cainov timski kolega ostao oduševljen činjenicom da je sudac odlučio pusiti Velasqueza kući, svojoj obitelji.

‘‘Čuli smo se preko ‘FaceTimea‘ ovo jutro. To je moj prijatelj! Tako sam sretan zbog njega. On je kod kuće, leži na kauču sa svojom djecom, igraju se i jedva čekam doći kući i vidjeti ga. Jako sam sretan zbog njega.‘‘, započeo je DC koji je vidno sretan, a potom je dodao.

‘‘Sretan je, jer bilo je trenutaka kad bismo pričali dok sam mu bio u posjeti. Pričali bismo o životu i o tome u što se njegov život pretvorio tamo (u zatvoru). Tamo se jednostavno morate početi prilagođavati. Dok je bio u ćeliji, Cain bi mi često pričao kako mu nedostaje smočnica (ostava, špajz). ‘Dok ležim ovdje i jedem ovu njihovu hranu, prisjećam se smočnice i nezamislivo mi je da sam svakog dana mogao uzimati što želim‘, govorio mi je Cain. Često bi pričali o tome. Smočnica je nešto pokraj čega prolazite svakodnevno i uzimate ju zdravo za gotovo, ponekad ni vrata ne zatvorite. On nije mogao vjerovati kako je nekoć imao što god poželi, a u zatvoru je sve limitirano. Sretan sam jer se sada vratio kući. ‘‘, pojasnio je DC.

Mnogi su sretni kao i Cormier, a Velasquez će sada ponovno uživati u udobnosti svog doma. 21. studenoga (11. mjesec) čeka ga novi izlazak pred sud i nastavlja se njegova borba za potpunom slobodom.

Linker
25. travanj 2024 00:48