Ostalo

Sudac odobrio Cainu Velasquezu nastup u profesionalnom hrvanju! Putuje već idućega tjedna

Cain Velasquez

 John Locher/ap
Sinoć je zahtjev predan na obradu, a upravo mu je i odobren

Jutros smo prenijeli vijest kako je bivši UFC-ov prvak Cain Velasquez nakon puštanja iz zatvora u kojem je proveo osam mjeseci, od suda zatražio dopuštenje da nastupi na eventu profesionalnog hrvanja. Cijeli tekst možete pronaći OVDJE.

Sudac Arthur Bocanegra sinoć je rekao da je zahtjev primljen na razmatranje, a mediji su upravo prenijeli vijest kako je ipak odlučio dopustiti Cainu da nastupi na tom eventu. U priopćenju je rekao kako smatra da Cain nije opasnost za nikoga u Arizoni tako da će mu biti dopušteno otputovati na priredbu i nastupiti.

Cain je inače nedavno pušten uz jamčevinu od milijun dolara te mu je određeno da ne smije napuštati kuću i da mora nositi GPS narukvicu. S obzirom da ide na put, ovog puta mu je dopušteno da narukvicu i skine, ali će zbog toga policijski službenik morati stalno biti u njegovom prisustvu.

Put je planiran za 1.12., a kući se mora vratiti najkasnije 4.12. Inače se event održava u Mullett Areni u Tempeu, Arizoni, gdje je Cain išao u srednju školu i gdje je započeo svoj sportski put.

Velasqueza se trenutno tereti po sedam točaka optužnice od kojih jedna uključuje pokušaj ubojstva te mu još uvijek prijeti velika zatvorska kazna. Pritisak javnosti i podrška prema Velasquezu natjerala je suca da ga za sad oslobodi, ali ubrzo ga čeka nastavak suđenja iz kojega se nadamo da će izaći kao slobodan čovjek.

Linker
24. travanj 2024 04:06