UFC

Conor McGregor nastavlja hvaliti Josea Alda: ‘Kakav ratnik, volio bih da opet odradimo borbu‘

Conor McGregor
 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Uzajamno poštovanje između Conora McGregora i Josea Alda sve je veće

Irski MMA borac Conor McGregor trenutno se oporavlja od teškog prijeloma noge koji je zadobio 10. srpnja u borbi protiv Dustina Poiriera. ''Notorious'' i Dustin borili su se treći puta, a krajem prve runde, McGregor je pretrpio tešku ozljedu zbog koje nije mogao nastaviti meč. Novinar Chisanga Malata podijelio je putem svog Twitter profila video u kojem Conor McGregor opisuje kako teče oporavak.

''Prvi puta nakon operacije mogu izložiti svoju nogu teretu, opterećujem ju s 15 posto svoje tjelesne težine. Vrlo sam zadovoljan oporavkom. Jedem dobro, dižem utege dobro, ja sam veliki dečko.'', rekao je Conor Brazilcu koji je odradio kratki intervju s njim.

Irac je nakon razgovora o oporavku upitao reportera odakle je, a osoba je odgovorila da je iz Brazila. Conor McGregor iskoristio je priliku da se u razgovoru s Brazilcem dotakne Josea Alda, nekoć velikog rivala u UFC-ovoj perolakoj kategoriji. Jose Aldo i Conor McGregor nerijetko si iskazuju poštovanje u zadnje vrijeme. Tako je Brazilac iskazao podršku Ircu u njegovom oporavku od teške ozljede rekavši kako nikada ne sumnja u prvake, dok je Conor McGregor napisao kako je Aldo prava legenda nakon pobjede nad Pedrom Munhozom. Irac je u razgovoru s brazilskim reporterom nastavio s hvalospjevima ka Joseu Aldu.

''Kakav je ratnik taj čovjek. Bila je čast dijeliti Octagon s njime. Volio bih da ponovno odradimo borbu. Mislim da je više zaslužio. Puno poštovanje prema Joseu Aldu i Brazilcima.'', rekao je McGregor koji se pojavio u dresu nogometnog kluba Paris Saint-Germaina.

Teško je očekivati kako ćemo ikada gledati revanš Josea Alda i Conora McGregora ako uzmemo u obzir da se Brazilac spustio u nižu kategoriju (bantam) dok je Irac prešao u višu (laku kategoriju), a nastupao je i u velteru. Ostaje žal što dvojica sjajnih boraca nisu odmah nakon prve borbe odradili revanš jer samo 13 sekundi borbe nije ono čemu smo se nadali te 2015. godine i sigurno je kako Aldo može puno više od toga.

Linker
27. lipanj 2024 06:09