UFC

Conor McGregor i Nate Diaz jedan drugog isprozivali serijom ‘tvitova‘: ‘Mrtav si‘

Conor McGregor vs Nate Diaz
 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Dvije ponajveće UFC-ove zvijezde imale su poprilično opsežnu razmjenu na Twitteru

Pet godina nakon njihove druge borbe, Conor McGregor i Nate Diaz i dalje se prozivaju putem društvenih mreža, točnije Twittera. Oba borca odnijeli su po jednu pobjedu u međusobnim okršajima, a čini se kako je neminovno da se trilogija dogodi jednom kada se Irac oporavi od teške ozljede koju je zadobio u trilogiji s Dustinom Poirierom. Diaz i McGregor sinoć su razmijenili seriju ''tvitova'' kojima prozivaju jedan drugog, a sve je započeo Irac.

''Sada dodajte 30 'pounda' (13.6 kg) mišića na mene i reci 'ding, ding' dublinskim naglaskom'', napisao je ''Notorious'' priloživši fotografiju sučeljavanja njega i Diaza prije njihove druge borbe.

Nateu Diazu nije bilo naročito jasno zašto se Conor prihvatio prozivanja i ''trash talka'' kada je trenutno u fazi oporavka i neko vrijeme neće biti spreman boriti se u kavezu.

''Zašto pričaš sranja kada trenutno ne možeš hodati niti boriti se? Pričat ćemo kasnije'', napisao je Nate kao odgovor Ircu.

McGregor je očito uspio u svojem naumu da privuče pažnju borca iz Stocktona te je objeručke prihvatio Diazov odgovor kako bi mogli nastaviti s prepirkom.

''Tko ne može (boriti se)? Dođi i vidi ti mršava budalo. Biti ćeš razbijen i smotan propalico. Kalifornija je moja.'', uzvratio je Irac, a Diaz je odgovorio serijom ''tvitova''.

''Kujice trebao si naučiti kako ne slomiti svoju nogu onda kada sam blokirao tvoja sranja, pa si na štakama napustio borbu protiv mene. I kako se misliš boriti sa mnom kada ne možeš bježati da spasiš svoj život sa svojim polomljenim dupetom? Izgubio si zadnju borbu i pobjegao si u brda kao i Khabib. Ti si također pič**ca.''

''To znači da sam ja dvostruki ili trostruki prvak ovog cijelog sranja. Je**te se pič**ce''

Conor i Nate razmijenili su još niz ''tvitova'' i prozivki koje možete vidjeti na njihovim Twitter profilima. Diaz je između ostalog poručio Conoru kako će se boriti za četiri godine kada se Irac oporavi, dok je McGregor uzvratio riječima kako kosti zacijele, ali moždane traume ne baš. Irac je svoju seriju objava završio prisjećanjem na legendarnu izjavu Natea Diaza.

''Uzimaš sve ono za što sam radio.' Hahaha, pa onda radi jače ti mali žoharu'', napisao je McGregor dok je Diaz završni udarac bila fotografija završnice prve borbe uz kratku rečenicu:

''I mrtav si.''

Linker
03. srpanj 2024 08:46