UFC

Bisping prokomentirao meč Chandlera i Poiriera: Smatra da jedan od njih prečesto biva uzdrman

Michael Chandler i Dustin Poirier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Umirovljeni engleski MMA borac odabrao je svog favorita

UFC 281 event u centru je pažnje kad su UFC-ovi eventi u pitanju, iako nas ovog vikenda čeka UFC Fight Night 214 event koji predvode Marina Rodriguez i Amanda Lemos.

Razumljivo da je UFC 281 event pridobio više pažnje jer radi se o spektaklu u Madison Square Gardenu koji predvode Israel Adesanya i Alex Pereira. Osim njihovog meča, bit će tu još pregršt sjajnih mečeva, a borba koja zasigurno konkurira za najbolju borbu večeri jeste ona između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera.

Dojam je kao da se ponavljamo s tom izjavom svaki put kad se radi o meču Michaela Chandlera, ali nerijetko se ispostavi da se s razlogom očekivao takav meč od Chandlera. Sve otkako je došao u UFC, ‘‘Iron‘‘ nije pružio dosadan meč, a Dustin Poirier također je borac kojem je teško pronaći neuzbudljiv meč u karijeri.

Ne samo da su obojica uzbudljivi i atraktivni borci, nego su i ponajbolji borci UFC-ove lake kategorije. Dustin je drugorangirani izazivač lake kategorije, dok je Chandler petorangirani izazivač. Kladionice upravo Poiriera vide kao favorita (1,55-2,50), a favoritom ga donekle vidi i Michael Bisping.

Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije često analizira nadolazeće mečeve putem svog YouTube kanala, a uz svoj podcast i YouTube kanal, Bisping se bavi i ulogom komentatora i voditelja. Njegovo poznavanje MMA-a je neupitno, a ‘‘Count‘‘ pomalo naginje Poirieru kao pobjedniku ovog meča.

‘‘Mislim da je ‘main event‘ za narod. Poirier će kao i uvijek ići po nokaut, ali Chandler je jako čvrst. Međutim, on je više puta uzdrman. Uzdrmao ga je Tony Ferguson, uzdrmao ga je Charles Oliveira. Brada mu je pomalo ‘klimava‘. Mislim da ga Poirier može nokautirati.‘‘, rekao je Bisping kad je u pitanju prognoza tog meča.

Kompletan Bispingov osvrt možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
29. travanj 2024 15:02