UFC

Belal Muhammad želi meč protiv Edwardsa na UFC 300: ‘On je mentalno slab, ima motivacijske govornike u kutu‘

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Muhammad je još rekao kako planira ići u Dagestan i trenirati s Khabibom i njegovom ekipom, tako da se želi spremiti što bolje je moguće

Svoju priliku za napad na titlu u velter kategoriji odavno je zaslužio Belal Muhammad. Iako se ne radi o fanovima omiljenom i atraktivnom borcu, njegov niz govori za sebe te mu nitko ne može osporiti da je i zaslužio napasti pojas. UFC još uvijek nije potvrdio da se radi na meču između njega i Edwardsa.

Kako god, Muhammad se nada da će Dana White održati svoju riječ i dogovoriti mu zasluženi meč za titulu, a rekao je i kako očekuje ‘‘mentalno slabog‘‘ Leona Edwardsa na UFC 300 priredbi:

‘‘Nadam se da će Dana uskoro izbaciti jednu od onih svojih legendarnih najava. Što se mene tiče, mislim da je i vrijeme da se to dogodi. Osjećam se spremnim za to. On je rekao da se želi boriti na UFC 300, ima smisla ali ništa nije sigurno dok se ugovor ne potpiše. Kada to dobijem, bit ću zadovoljan. Dana nije čovjek koji ne održava svoju riječ, čekamo da se sve finalizira‘‘, rekao je Belal za MMA Junkie.

‘‘Leon se mora boriti s nekim tko je gladan kao ja, to će biti teška borba za njega. Shvatit će da mu oni motivacijski govornici neće moći u kutu dati savjet protiv mene. Kada to čujem, znam da je mentalno slab. Trebat će Davida Gogginsa u kutu kada se bude borio sa mnom‘‘, dodao je.

Muhammad je još rekao kako planira ići u Dagestan i trenirati s Khabibom i njegovom ekipom, tako da se želi spremiti što bolje je moguće. Hoće li svoju priliku i iskoristiti, saznat ćemo ukoliko se ovaj meč ugovori.

Linker
27. travanj 2024 04:02