UFC

Alex Pereira o svojim planovima za prelazak u tešku kategoriju: ‘Dana je rekao da će se pobrinuti za mene‘

Alex Pereira 

 Louis Grasse/PX Imagens via ZUMA/Shutterstock Editorial/Profimedia
Pereira u poluteškoj kategoriji itekako još ima posla, no nastavi li se ovako boriti i ovako braniti titulu, nema sumnje da ga i u teškoj čeka neka superborba

Nema puno boraca poput Alexa Pereire. Prvak je to koji je izuzetno aktivan u kavezu te je tri puta obranio titulu u poluteškoj kategoriji u samo nekoliko mjeseci, tako da uopće ne čudi što ga UFC toliko voli i gura. Fanovi ga također vole zbog njegova atraktivnog stila, a sve to je i zaslužio.

Osim što je rekao da se želi okušati u srednjoj kategoriji još jednom, nije nikakva tajna da ‘‘Poatana‘‘ zanima i teška kategorija. Za sada će još neko vrijeme ostati u poluteškoj, a otkrio je kakve UFC ima planove s njim:

‘‘Vidjeli smo da će se Dricus boriti protiv Seana Stricklanda. Sean je moj trening partner, ne želim mu stajati na putu. Mogu prijeći i u tešku kategoriju, ali moja trenutna kategorija je odlična. Osjećam se odlično kada skidam kilograme, sada sam ovdje‘‘, prvo je rekao u kavezu nakon pobjede, pa nastavio na press konferenciji:

‘‘Zazivao sam prelazak u tešku kategoriju i prije, Dana je bio jako sretan i rekao da će se pobrinuti za mene. Ako me UFC želi zadovoljiti, borba u teškoj kategoriji jednoga dana bi bila nešto što bi me jako usrećilo‘‘, kratko je rekao.

Pereira u poluteškoj kategoriji itekako još ima posla, no nastavi li se ovako boriti i ovako braniti titulu, nema sumnje da ga i u teškoj čeka neka superborba. Pereira sada čeka rezultat borbe između Ankalaeva i Rakića, a Ankalaev je borac kojeg svakako mora pobijediti ukoliko želi ušutkati sve one koji ga optužuju da izbjegava ovog borca. Naravno, Anakalaeva sada također čeka težak zadatak i borba s Rakićem.

Linker
08. listopad 2024 08:27