UFC

‘Ukoliko Rakić pobijedi Ankalaeva, napast će titulu. Alex Pereira je već pokazao interes za njim, njegov stil zanima Pereiru‘

Aleksandar Rakić

 Seokyong Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia
S obzirom da je Rountree kao osmorangirani borac napao titulu, Rakića to sigurno čeka ukoliko pobijedi Ankalaeva

Za nešto više od dva tjedna, Aleksandra Rakića čeka novi, veliki izazov i meč protiv Magomeda Ankalaeva. Meč je to koji Rakiću može donijeti jako puno, isto kao i Ankalaevu koji u slučaju pobjede sigurno napada dugo željenog Pereiru i njegov pojas u poluteškoj kategoriji.

Međutim, ukoliko Rakić pokvari slavlje Ankalaevu, njega bi također mogle čekati velike stvari. Anthony Smith sinoć je rekao da ukoliko pobijedi Ankalaeva, Rakić sigurno napada titulu, a u cijelu priču uvrstio je i Volkana Oezdemira:

‘‘Ukoliko Rakić pobijedi, mislim da Rakić odmah ide u napad na titulu jer je Alex Pereira pokazao interes za njim. Mislim da je takav stil i takav tip tijela nešto što jako zanima Pereiru. Mislim da Rakiću UFC nije jako zamjerio onaj poraz od Jirija Prochazke‘‘, rekao je Smith u ‘‘The Bohnfire‘‘ podcastu.

‘‘Volkan Oezdemir i Carlos Ulberg sigurno će također razgovarati, tako da ne bih računao da je Ankalaev siguran za napad na titulu. Pogotovo ukoliko Ankalaev bude radio ono što inače zna nekad raditi, a to je sjediti na jajima i izvući pobjedu. Već su ga kaznili zbog toga. To je već napravio u onoj borbi protiv Jana Blachowicza i Dana je bio jako bijesan‘‘, dodao je.

S obzirom da je Rountree kao osmorangirani borac napao titulu, Rakića to sigurno čeka ukoliko pobijedi Ankalaeva. Pogotovo ako ta pobjeda dođe prekidom, gotovo je nemoguće zamisliti da titulu napadne bilo tko drugi. Naravno, isto vrijedi i za Ankalaeva, tako da će obojica boraca biti silno motivirani na što spektakularniji način doći do pobjede.

Linker
09. listopad 2024 09:00