UFC

Adesanya progovorio o grešci koja ga je koštala poraza: ‘Imao sam osjećaj da pobjeđujem borbu, no on je čvrst tip‘

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Adesanya je nakon poraza skinuo rukavice te je djelovao kao da će reći da odlazi u mirovinu, no, svima je poručio da će ga još gledati u kavezu

Puno je onih koji su se kleli u pobjedu Israela Adesanye nad Dricusom Du Plessisom prije UFC 305 priredbe. Međutim, kao i u većini mečeva do sada, Dricus je pronašao način za pobjedu te je tako obranio svoju titulu prvaka u srednjoj kategoriji po prvi put. Adesanya je veliko ime, tako da se prvaku može samo čestitati.

‘‘RNC-om‘‘ je Dricus svladao Adesanyu u četvrtoj rundi, a o grešci koju je napravio dok su bili u toj poziciji, jučer je progovorio i sam Adesanya. On vjeruje da zbog ‘‘Gable gripa‘‘ nije mogao razdvojiti Dricusove ruke:

‘‘Pokušao sam se boriti s njegovom gornjom rukom, a nisam siguran koju grešku sam točno napravio, a onda mi je uzeo leđa jer sam možda koristio žicu? Zatim je promijenio na ‘gable grip‘ i nisam mu mogao razdvojiti ruke kako sam želio. Moram još jednom sve pogledati da vidim što se točno dogodilo, ali odlično sam se osjećao unutra. Znao sam da je čvrst tako da to nije bilo iznenađenje‘‘, rekao je Adesanya na press konferenciji.

‘‘Imao sam osjećaj da pobjeđujem borbu. Nekoliko sam ga puta uzdrmao udarcima u tijelo, ali opet, čvrst je tip jakog duha. Nisam razočaran u sebe, ponosan sam kako sam odradio kamp i sve ostalo. Loš je osjećaj izgubiti‘‘, dodao je.

Adesanya je nakon poraza skinuo rukavice te je djelovao kao da će reći da odlazi u mirovinu, no, svima je poručio da će ga još gledati u kavezu. Kada i protiv koga, još uvijek ne znamo, a sigurno je da za njega ima još borbi u srednjoj kategoriji.

Linker
05. rujan 2024 13:27