UFC

Abdelaziz: Khabib će se prije boriti s GSP-om nego s McGregorom, a o svemu će odlučiti 'pravi gazda'

Georges St-Pierre i Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube, UFC)
Prema menadžeru Khabiba Nurmagomedova (28-0), Aliju Abdelazizu, veća je šansa da će na red za meč s neporaženim Dagestancem prije Conora McGregora doći legendarni Georges St-Pierre.

Otkako je u listopadu 2018. zaustavio Conora McGregora u najgledanijem meču u povijesti UFC-a, Khabib Nurmagomedov odbija ozbiljnije razgovarati o ikakvom revanšu. Prema UFC-ovom prvaku i njegovom timu, postoje izazovi i obveze koji se moraju ispuniti prije novog potencijalnog susreta sa slavnim Ircem.

"Ako kažete da je Khabib broj 1, a Gaethje i Tony brojevi 2 i 3, onda je McGregor broj 4. A broj 4 će vjerojatno morati pričekati godinu dana prije nego što ponovno napadne titulu. Čak vidim Khabiba u borbi s GSP-om prije nego u borbi s Conorom. To vam iskreno kažem. Nije mi namjera promovirati borbu... znam da je Georges nedavno imao intervju u kojem je izjavio neke stvari. Ali hajdemo vidjeti što će se dogoditi", poručio je Abdelaziz u intervjuu za MMA Junkie.

Poznati menadžer uvjerava nas da Khabib nema namjeru ignorirati izazivače te da će biti maksimalno pošten prema svima koji zaslužuju napad na njegov pojas.

"On će uvijek biti pošten prema svojim izazivačima. Borci trebaju poštovati to što Khabib neće nikada zbog nekakvog 'money fighta' preskočiti prvog izazivača. To vam obećavam. Ako ste prvi izazivač, onda ćete dobiti svoju priliku prije nego neka druga financijski unosna borba. Ali slušajte, Conor s financijskog stajališta ima puno smisla. Puno je tu novca u igri i mislim da bi Khabib od tog meča mogao zaraditi 50 milijuna dolara."

No, Abdelaziz upozorava - o svemu odlučuje jedna osoba, onaj pravi 'gazda' u čitavoj priči.

"Ja nisam glavni, a nije ni on. Pravi gazda je njegov otac. Što god njegov otac želi, to će se dogoditi. Ako se njegov otac probudi ujutro i kaže: 'Dečki, borimo se s Conorom', onda se borimo protiv Conora", zaključio je Ali.

Linker
29. travanj 2024 20:02