Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević došao do prve MMA pobjede nakon 2019. godine: Pogledajte kako uništava protivnika

Vaso Bakočević

 Instagram (vaso Bakočević)
Crnogorski MMA borac predvodio je debitantski event Armmada promocije

Novoosnovana regionalna MMA promocija Armmada, sinoć je održala debitantski event. Kikinda je bila grad domaćin, a priredbu je predvodio Vaso Bakočević (41-22-1). ''Psihopatin'' protivnik bio je Dragoljub Stanojević (11-10-0), 23-godišnji borac iz Bosne i Hercegovine.

Iako je Bakočević došao u seriji od tri uzastopna poraza, a na MMA pobjedu čekao je od prosinca (12. mjesec) 2019. godine, sinoć je lakoćom pobijedio. Dominirao je Vaso cijelom prvom rundom i nanosio je puno štete iz gornje pozicije u parteru.

Stanojević se hrabro opirao napadima, ali situacija je postajala sve lošija za njega. Nakon završetka prve runde, Stanojević i njegov tim odlučili su predati meč, jer iscrpljeni Dragoljub bi u drugoj rundi pretrpio nepotrebnu dodatnu štetu. Meč se održao u velter kategoriji, a isječak jednog dijela meča, odnosno dominacije Vase Bakočevića, možete pogledati OVDJE.

Ostatak debitantske Armmadine priredbe ponudio je sedam mečeva. Nastupilo je tu nekoliko poznatih regionalnih imena. Tako je Aleksandar Terzić (8-2-0) došao do prve pobjede od 2018. godine, a porazio je Miladina Kolarskog (4-4-0). Terzić je slavio gušenjem (arm triangle) u prvoj rundi.

Vrijedi svakako izdvojiti i pobjedu bosanskohercegovačkog borca Dževada Muftića (8-7-0). On je savladao srpskog borca Predraga Jovanovića (2-5-0), ''submissionom'' u drugoj rundi. Ali nije to bio potez koji se često viđa. Naime, Muftić je slavio ''von flue'' gušenjem, a radi se o zahvatu koji smo nekoliko puta vidjeli od strane Ovince St.-Preuxa u najjačoj svjetskoj MMA promociji (UFC).

Crnogorac Aleksandar Mihailović, finalist prošlosezonskog Armagedona, otvorio je Armmadinu priredbu pobjedom protiv rumunjskog borca Tudora Racotana (0-1-0). Treća je to profesionalna pobjeda za Mihailovića, a zasad je upisao i dva poraza. Najbolje ipak tek slijedi za 24-godišnjeg ''Giant Slayera''.

Kompletne rezultate Armmada priredbe pročitajte pri dnu teksta.

Armmada 1 - rezultati:

1. Aleksandar Mihailović pobijedio Todor Racotana tehničkim nokautom -1R. 3:03

2. Nelu Bogdan pobijedio Nikola Đurđeva jednoglasnom sudačkom odlukom - 3R, 5:00

3. Ivan Šofran pobijedio Jovan “Cole” Kandića gušenjem (Arm Triangle) - 1R, 4:25

4. Dževad Muftić pobijedio Predraga Jovanovića gušenjem (Von Flue) - 2R, 4:42

5. Milenko Stamatović pobijedio Gorczyca Alexandru tehničkim nokautom TKO - 1R, 4:58

6. Ion Taburceanu pobijedio Dušana Ilića tehničkim nokautom TKO - 2R, 0:37

7. Aleksandar Terzić pobijedio Miladina “Kangaroo” Kolarskog gušenjem (Arm Triangle) - 1R, 2:45

8. Vaso Bakočević pobijedio Dragoljuba Stanojevića tehničkim nokautom TKO (predaja iz kuta) - 1R, 5:00

Linker
24. travanj 2024 03:28