Regija

Uroš Jurišić saznao svog sljedećeg protivnika! Čeka nas borba dvojice pravih ‘finishera‘!

Uroš Jurišić

 Screenshot/Uroš Jurišić Instagram
Oba borca ovom borbom traže svojevrstan povratak u mješovitim borilačkim vještinama

Jubilarna FNC priredba u zagrebačkoj Areni koja će se održati 23. studenoga dobila je još jedan vrhunski meč! Izgleda da su organizatori za ovu 20. priredbu odlučili potegnuti svu energiju kako bi napravili najbolji i najveći FNC event do sada.

Jučer (ponedjeljak, 7.10.) smo pisali o tome kako je Uroš Jurišić (11-1 MMA, 2-0 ‘bare knuckle‘) potpisao ugovor na više borbi za FNC, a već danas je službeno objavljena najava njegovog prvog MMA meča u FNC-ovom kavezu. Slovenski predstavnik je već dugo na glasu kao jedan od najboljih regionalnih boraca, i to zasluženo. Naime, Jurišić je čak deset od svojih 11 pobjeda ostvario prekidom (pet nokauta i pet prisiljavanja na predaju), a upisao je nastupe u vrlo prestižnim organizacijama poput KSW-a i Bellatora.

Nakon što je u KSW-u doživio svoj jedini profesionalni poraz u siječnju 2021. godine protiv neporaženog Rusa, Shamila Musaeva (17-0-1), Jurišić je uzeo pauzu od MMA-a i okušao se u boksu bez rukavica. U ‘bare knuckleu‘ je i debitirao za FNC na FNC 15 priredbi u ožujku ove godine kada je jednoglasnom odlukom svladao Joelsona Nascimenta. Sada se 31-godišnjak, nakon više od tri godine pauze, ponovno vraća mješovitim borilačkim vještinama, a dobrodošlicu njegovom povratku pružit će mu Stefan Negucić u okršaju velter kategorije.

30-godišnji Negucić (11-2) će ovom borbom tražiti povratak na pobjedničke staze. Naime, srpski borac je imao savršeni omjer 11-0 sa čak deset pobjeda prekidom (devet nokauta i jedan ‘submission‘), a zatim je upisao dva uzastopna poraza. Posljednji meč mu je bio na FNC 17 priredbi 1. lipnja ove godine i to mu je bio debi za organizaciju, a izgubio je gušenjem u drugoj rundi protiv Nikole Joksovića.

Oba borca imaju sličan omjer i jednak broj pobjeda prekidom te obojica traže svojevrsni povratak. Odlično uparivanje! FNC 20 priredba svakim danom izgleda sve bolje i bolje!

Linker
08. listopad 2024 16:19