Regija

Sve je spremno za sutrašnji Brave 69 u Beogradu! Darko Stošić 10 kilograma lakši od Gazieva

Stošić i Gaziev

 Screenshot (youtube, Brave Cf)
Svi domaći borci su uspješno skinuli kilograme, tako da nam preostaje jedino čekati početak sutrašnje priredbe

Sutra se održava Brave 69 priredba u Beogradu, tako da su borci danas odradili i posljednje obaveze pred sutrašnju priredbu. Pet regionalnih boraca nastupit će na ovoj odličnoj priredbi, a među njima su i imena poput Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića i Darka Stošića. Priredba se održava u beogradskoj Štark areni, a započeti bi trebala u 18:00 sati.

Na samoj priredbi je trebalo nastupiti još nekoliko domaćih boraca, no na kraju ih je ostalo pet. Denis Jurakić je prije tjedan dana otkazao zbog ozljede ključne kosti, a ‘‘main card‘‘ će otvoriti Jovan Marjanović protiv Anthonyja Zeidana u ‘‘cathcweightu‘‘ do 77,5 kg. Obojica su se na službenom vaganju pojavili točni.

Regionalni dvoboj koji zanima sve regionalne fanove je svakako onaj između Aleksandra Terzića i Patrika Čelića. Nakon što je u šestom mjesecu prošle godine na FNC 6 priredbi svladao Stanislava Krofaka, Čelić nije nastupao sve do sad. Sutra će ga čekati odlični Terzić koji je u trenutno posljednjem nastupu svladao Luku Sumića, s borba će se održati u super lakoj kategoriji, do 74,8 kg, a obojica su uspješno skinuli kilograme.

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić također će nastupiti pred domaćom publikom, a protivnik mu je Poljak Marcin Naruszczka. U ‘‘catchweightu‘‘ do 90 kilograma će se borba održati, a obojica su se također pojavili točni na službenom vaganju. Bit će ovo ‘‘Jokerov‘‘ prvi nastup pred domaćom publikom unazad pet godina, a nadamo se i uspješan.

Darko Stošić neće imati lagan zadatak. Sutra ga u sunaslovnoj borbi čeka neporaženi Shamil Gaziev, koji je prema kladionicama i favorit. Nadamo se kako će domaća atmosfera i publika Stošića ponijeti do pobjede, a Darko se na službenom vaganju pojavio 108,9 s kilograma. Gaziev je imao 118,6 kilograma.

Sutra od 18 sati budite uz YouTube kanal Brave CF organizacije gdje bi de borbe trebale moći i gledati, kako je navedeno na službenom plakatu

Linker
11. svibanj 2024 23:34