Regija

Potvrđen je još jedan meč za FNC 13 event: Publika će gledati borca koji je oduševio na ovosezonskom Armagedonu

Dino Suljkanović i Blažo Nikolić

 Fnc
‘‘Fight card‘‘ sve je popunjeniji ususret nadolazećoj priredbi u Beogradu

Preliminarni dio FNC 13 priredbe postao je bogatiji za još jedan interesantan meč u kojem ćemo dva mlada talenta gledati na djelu.

Jedan od njih je Dino Suljkanović (2-0), ovogodišnji osvajač FNC-ovog Armagedona. Suljkanovića je publika upamtila po sjajnom finalnom meču u laku kategoriju. Slovenski borac bosanskohercegovačkih korijena podijeljenom sudačkom odlukom porazio je Luku Ceranju, a mnogi su taj označili kao ponajbolji meč u povijesti FNC-a.

Dražen Forgač naknadno je ugovorom nagradio obojicu boraca, a Suljkanović će nastupiti na velikoj pozornici u Beogradu. Talentiranog Dinu čeka meč protiv crnogorskog predstavnika Blaže Nikolića (3-0).

Blažo Nikolić dosad nije nastupao pod okriljem FNC-a, ali već u ranoj fazi karijere uspio je nastupiti na eventima SBC-a, Armmade i MFC-a. Sada će dodati i FNC svojoj kolekciji nastupa, a baš kao i Suljkanović, Nikolić je također neporažen.

Iza njega su neke respektabilne pobjede protiv osjetno iskusnijih boraca. Tako je Nikolić u profesionalnom debiju porazio Miladina Kolarskog (4-4-0 uoči meča), a u svom drugom profesionalnom nastupu lakoćom je dobio i Miloša Kostića (7-5-0). Posljednji nastup odradio je u petom mjesecu ove godine, a nokautom u prvoj rundi porazio je Patrika Škledara (0-1-0). Sve tri dosadašnje pobjede Nikolić je upisao prekidom u prvoj rundi.

Vjerujemo da će Suljkanović i Nikolić doći maksimalno spremni na event u Beograd, jer radi se o velikoj prilici i sigurno se žele pokazati u najboljem mogućem svjetlu.

Linker
08. lipanj 2024 16:17