Regija

Ognjen Babić dobio protivnika za debi u novoj organizaciji: Čeka ga povratnik iz poznate dvorane

Ognjen Babić

 Instagram, Fcr.mma
Inače se radi o organizaciji u kojoj je nasupio i Denis Jurakić, no nadamo se da neće biti sličnih problema i s Ognjenom

Jedan od ponajvećih regionalnih talenata je svakako Ognjen Babić, a šira javnost ga je možda i najviše upoznala kada je nastupao na FNC. Pod trenerskom palicom Nemanje Miloševića niže same uspjehe, a može se i pohvaliti vrhunskom amaterskom karijerom tako da zapravo i ne čudi da ga je dobro krenulo i među profesionalcima.

Nedavno su objavljene vijesti kako je Ognjen novi član FCR organizacije, a sada je već poznato kada će i protiv koga debitirati. Podsjećamo, Ognjen je svoj trenutno posljednji nastup odradio u jedanaestom mjesecu prošle godine, kada je u finalu Armagedona svladao Luku Vargovića ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

Što se tiče FCR-a, svoj debi će Babić odraditi 25. ovog mjeseca, a protivnik će mu biti Ahouzi Kouame iz poznate Allstars dvorane. U svojoj profesionalnoj karijeri Kouame ima samo jedan poraz, a to je bilo na ljeto 2020. godine na Brave CF 37 priredbi. O samom protivniku se na internetu ne može pronaći previše informacija, no za ovu fazu Ognjenove karijere, bit će mu to sasvim solidna borba.

FCR je inače mlada skandinavska organizacija koja kao platformu koristi UFC Fight Pass, tako da je to dosta dobra opcija za mlade borce. Na istoj organizaciji je prošle godine nastupio i Denis Jurakić, a mnogi smatraju kako je on pobijedio u toj borbi. Tada su suci naišli na velike kritike od strane fanova po društvenim mrežama, tako da se nadamo da se takve situacije više neće ponavljati.

Kao što smo već i napisali, FCR 15 se održava 25. ovog mjeseca, a Ognjenu želimo svu sreću i da kući donese novu pobjedu.

Linker
17. svibanj 2024 00:47