Regija

FNC nastavlja graditi ozbiljan roster: Uroš Jurišić potpisao ugovor na više borbi, čekaju nas novi regionalni obračuni?

Uroš ”The Lion” Jurišić

 SCREENSHOT (IG, FNC MMA)
Ni Slovenac kao i dotična organizacija nisu imali nikakvih dvojbi

Uroš Jurišić (11-1 MMA, 2-0 Bare Knuckle) novi je član FNC-ovog rostera! Iskusni slovenski borac koji već godinama nosi status etabliranog borca u regiji odlučio je nakon "probnog" meča u boksu bez rukavica protiv Joelsona Nascimenta nastaviti karijeru pod okriljem najbolje MMA organizacije u ovom dijelu Europe.

Naime, Slovenac je u tom meču pružio zaista sjajan performans nošen lajtmotivom krvavog obračuna u kojem je i brazilski predstavnik demonstrirao srčanost. Arena Stožice svjedočila je dobrom početku "bare knuckle" karijere svog predstavnika na samom kraju ožujka ove godine, a FNC-ova vrhuška nije imala dvojbe o tome trebaju li ponuditi Jurišiću ugovor na više borbi.

Samim tim, FNC nastavlja pametni akvizicijama graditi svoj roster boraca koji već godinama donosi primat dotičnoj organizaciji. Slatke brige će imati tim predvođen Antom Jurićem koji je zadužen za "matchmaking" dio posla, a sigurni smo kako regionalna prepoznatljivost "The Liona" može, u bližoj budućnosti, implicirati intenzivne obračune u boksu bez rukavica. Ne treba zaboraviti kako je Jurišić napravio tranziciju u boks bez rukavica zbog jako specifične ozljede, pa ćemo još sačekati potvrdu o tome hoće li primarno nastupati u jednom sportu ili će se balansirati između ove dvije discipline.

Postoji mogućnost da će jedan od najvećih regionalnih boraca u medijskom smislu, Vaso Bakočević, imati interes u tome da se pokuša revanširati Jurišiću za poraz kojeg je doživio pod standardnim MMA pravilima još u 2017. godini.

Ta intenzivnost će se vjerojatno očitovati kako u ringu, tako i van njega ako uzmemo u obzir da populariziranjem ove discipline regionalni obračuni mogu dobiti novu, bolje reći - "krvavu" dimenziju.

Linker
07. listopad 2024 21:28