Regija

Ivan Erslan uspješno prošao prvo službeno vaganje u UFC-u! Cutelaba isto točan, sve je spremno za sutrašnji debi!

Ivan Erlsan UFC vaga

 Screenshot (instagram, Fightroom)
Bilo je neobično, ali jako lijepo vidjeti nekog hrvatskog borca na UFC-ovom vaganju. Erslanu ostaje samo vratiti kilažu i odmoriti pred sutrašnju priredbu, a mi mu od srca želimo uspješan debi u UFC-u!

Sutrašnjoj UFC-ovoj priredbi posebno se veselimo, dijelom zbog toga što se održava u Parizu i u nama pogodnom terminu, no ponajviše ipak zbog debija našeg poluteškaša Ivana Erslana u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Obradovao nas je Erslan kada je objavio da je potpisao za UFC, a dan debija već se primaknuo.

Nakon što mu je KSW htio prepoloviti ugovor, za Erslana više nije bila opcija ostanak u poljskoj organizaciji. Više puta Ivan je govorio o tome kako je došao u kontakt s Alijem Abdelazizom koji mu je otvorio vrata UFC-a, tako da se za njega ustvari situacija i nije mogla bolje odigrati. Nakon Igora Pokrajca, Hrvatska ponovno ima poluteškaša u UFC-u čijim se nastupima jako veselimo.

Sutra će Erslana u UFC-u dočekati opasni ‘‘Hulk‘‘, Ion Cutelaba. Opasan je to borac koji u kavez donosi pravi kaos i s kojim se nije za šaliti, no vjerujemo kako je Ivan kvalitetniji borac i kako će preko Cutelabe doći do svoje prve UFC pobjede. S obzirom da je priredba u Parizu, jutros je na rasporedu bilo i službeno vaganje boraca za sutrašnji event.

Naravno, ovdje također donosimo dobre vijesti jer se Ivan pojavio točan na službenom vaganju, a isto je učinio i njegov protivnik Cutelaba. Dosta rano su obojica boraca došla na vagu, što znači da je skidanje kilograma obojici prošlo vjerojatno bez nekih problema.

Bilo je neobično, ali jako lijepo vidjeti nekog hrvatskog borca na UFC-ovom vaganju. Erslanu ostaje samo vratiti kilažu i odmoriti pred sutrašnju priredbu, a mi mu od srca želimo uspješan debi u UFC-u! Ivane, donesi nam pobjedu u Hrvatsku!

UFC Fight Night 243 - Rezultati službenog vaganja

Glavni dio

Renato Moicano (156) vs. Benoit Saint Denis (156)

Brendan Allen (186) vs. Nassourdine Imavov (186)

Joanderson Brito (146) vs. William Gomis (146)

Bryan Battle (170) vs. Kevin Jousset (169)

Morgan Charriere (146) vs. Gabriel Miranda (146)

Matt Frevola (156) vs. Fares Ziam (156)

Preliminarni dio

Ion Cutelaba (205) vs. Ivan Erslan (206)

Da Woon Jung (205) vs. Oumar Sy (205)

Ludovit Klein (155) vs. Roosevelt Roberts (155)

Ailin Perez (136.5)* vs. Darya Zheleznyakova (135)

Taylor Lapilus (136) vs. Vince Morales (135)

Victor Altamirano (126) vs. Daniel Barez (125)

Jacqueline Cavalcanti (135) vs. Nora Cornolle (136)

Chris Duncan (156) vs. Bolaji Oki (156)

*pad na vaganju

Linker
27. rujan 2024 12:34