Ostalo

(VIDEO) Pogledajte odlične nastupe Bojana Veličkovića i Vlaste Čepe na prošloj OKTAGON priredbi

Bojan Veličković
 Screenshot (Youtube, Oktagon)
Dvojica srpskih boraca uvjerljivo su savladali svoje protivnike proteklog vikenda.

Češko-slovačka organizacija OKTAGON putem svog službenog Youtube kanala omogućila je snimke svih borbi s OKTAGON 27 priredbe koja se proteklog vikenda održala u Slovačkoj. Fanovima iz naše regije najzanimljiviji su svakako nastupi Bojana Veličkovića i Vlaste Čepe. Oba borca došli su do pobjeda tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Veličković je pobjedom protiv Carla Pratera došao do četvrtog slavlja u nizu te drugog zaredom unutar ove promocije. Bojan je u prvom nastupu za OKTAGON prezentirao jako dobar lijevi low-kick zbog kojeg njegov protivnik Emmanuel Dawa nije mogao nastaviti borbu nakon završetka prve runde. Čini se kako taj low-kick postaje jedno od najopasnijih Bojanovih oružja, a prezentirao ga je i ovaj puta. Puno low-kickova pogodio je u nogu svog protivnika koji se polovicom runde ipak donekle ohrabrio te je počeo ulaziti u otvorenije razmjene. Međutim, brzo ga je Veličković smirio kickom u tijelo nakon kojeg Brazilac radi bolnu grimasu i borba se zaustavlja.

Srpsko-slovački borac Vlasto Čepo bio je još ekspresniji te mu je samo 50 sekundi trebalo da porazi Miloša Kostića. Vlasto je dobio priliku za drugi profesionalni nastup pod okriljem OKTAGON-a te je došao do prve profesionalne MMA pobjede u toj promociji. Čepo je odradio i tri amaterska nastupa za OKTAGON te je osvojio njihov ''Underground'' amaterski turnir savladavši sva tri svoja protivnika. ''El Chapo'' je nešto opreznije ušao u sami meč, no čim je prvi puta krenuo agresivnije, Kostić nije imao šanse. Čepo je serijom udaraca pogađao protivnika te je došao do trećeg slavlja u 2021. godini.

Linker
19. svibanj 2024 22:36