Ostalo

(VIDEO) Michael Chandler se na treningu fenomenalno izvukao iz najjačeg oružja Kamarua Usmana

Michael Chandler
 Instagram
Bivši Bellatorov prvak lake kategorije, Michael Chandler, globalno je poznat kao jedan od najvećih atleta u MMA-u. Nerijetko se pojave neki dokazi svega što on može izvesti na treningu, kao što je i ovaj posljednji u kojem je na nevjerojatno domišljat način odgovorio na napad Kamarua Usmana.

Bivši Bellatorov i trenutni UFC-ov prvak zajedno treniraju u dvorani Henryja Hoofta. Iako Usman nastupa jednu kategoriju iznad Chandlera, jedan drugom su zbog vještina koje posjeduju jako zanimljiv ispit. Već ranije se tu moglo vidjeti zanimljivih detalja s njihovih sparinga, no ovaj novi je posebno zanimljiv.

Chandler je na Instagramu postavio snimku s treninga, gdje pokazuje na koji je način odgovorio na Usmanovo najjače oružje, "double leg" rušenje. Teško je riječima objasniti što je točno napravio, ali srećom je netko sve snimio. Chandlerov prvi potez vrlo je domišljat, iako ne možemo znati koliko je u pravoj borbi zapravo izvediv, ali isto tako nas je oduševila njegova okretnost i snalažljivost. Spomenutu snimku možete vidjeti ispod odlomka.

Chandler je u svojoj posljednjoj borbi poražen od Patricia Freirea, čime je ostao bez naslova Bellatorovog prvaka lake kategorije, kojeg je već tri puta imao u svom vlasništvu. Trenutno nije sigurno hoće li odmah dobiti priliku za revanš, čime bi mogao do titule doći po četvrti put, što bi svakako predstavljalo presedan u svijetu borilačkog sporta. Što se tiče Usmana, on je u ožujku osvojio UFC titulu velter kategorije, nakon čega se posvetio oporavku od ozljede. Iz ovog videa možemo zaključiti kako se vratio pravim treninzima, a posljednje informacije govore da bi titulu trebao braniti sredinom jeseni.

Linker
09. svibanj 2024 22:45