Ostalo

(VIDEO) 17-godišnja kći Franka Mira ekspresnim prekidom došla do druge profesionalne pobjede

Pearl Gonzalez i Bella Mir
 screenshot
U drugoj borbi profesionalne karijere Bella Mir izgledala je još impresivnije nego pri prvom nastupu

MMA je još uvijek vrlo mlad sport pa smo do sada uspjeli vidjeti tek nekoliko slučajeva gdje su sinovi nastavili putem očeva, ali niti jedan od tih slučajeva nije donio situaciju gdje su obojica ostvarili značajne uspjehe. Ryan Couture nije uspio naslijediti oca Randyja, Ray Cooper III je PFL-ov prvak i već je nadmašio oca koji je bio tek prosječan borac, a Khonrie Gracie za sada pokazuje da nije niti blizu onoga što je radio njegov legendarni otac Royce. Hoće li Bella Mir biti prva koja će dostići rezultate svog oca? Ne možemo znati, ali potencijala svakako ima.

Naime, nakon što je u listopadu uspješno započela profesionalnu karijeru pobjedom sudačkom odlukom nad Danielle Wynn, 17-godišnja Bella Mir drugu je prepreku apsolvirala puno lakše. Ponovno je nastupila u ringu iste promocije kao i za debi nastup, IKON-a, a sad je protiv sebe imala Amandu Quesiju, borkinju koja je do sada imala jedan profesionalni nastup uz upisan poraz.

Budući da joj je Wynn zadala neočekivane problema, ne treba se čuditi što je ovog puta dobila malo povoljniji matchmaking i to je rezultiralo vrlo lako pobjedom za Bellu. Posao je odradila nakon samo jednu i pol minutu, a napravila je to u maniri svog oca, bivšeg UFC prvaka teške kategorije, Franka Mira. Došla je do pozicije na leđima svoje protivnice, a onda je i lako završila posao gušenjem. Protivnica nije tapkala nego je zaspala. Pogledajte kako je to izgledalo.

Iako još uvijek nije napunila 18 godina, obitelj Mir odlučila je da će Bella odmah u profesionalne vode te da je neće štedjeti po pitanju nastupa. Za sada je vrlo vjerojatno da će i iduću borbu odraditi u IKON promociji, čije se priredbe emitiraju na UFC Fight Passu i to vjerojatno već u prvoj četvrtini iduće godine.

Linker
01. srpanj 2024 01:01