Ostalo

(VIDEO) Khabibovu dvoranu pretražuju sigurnosne službe, oglasio se McGregor: ‘Ljude koji testiraju na doping držali su kao taoce!‘

Khabib Nurmagomedov (lijevo) vs. Conor McGregor (desno)

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
Conor McGregor serijom ‘‘tvitova‘‘ reagirao je na najnovije vijesti po pitanju Khabibove dvorane

Prije nekoliko dana pisali smo vam o Gadzhimuradu Kagirovu, sada pokojnom MMA borcu. Kagirov je svoj život okončao tijekom terorističkih napada u Dagestanu, a ovaj 28-godišnji borac bio je jedan od pripadnika terorističke skupine koja je izvršila napad na sinagogu i pravoslavne crkve.

Više od 20 osoba izgubilo je svoje živote tijekom tih napada, a među njima i Kagirov. Spomenuti borac došao je pod povećalo javnosti, jer navodno se radilo o pripadniku Eagles MMA dvorane. Ta dvorana pod vodstvom je Khabiba Nurmagomedova i najproslavljeniji dagestanski MMA borac našao se u nezgodnoj situaciji.

‘‘Terorist nije naš učenik, to je besmislica i nije istina. Da, on je u jednom trenutku odradio trening kamp u našoj dvorani, bio je tu možda nekoliko mjeseci. Ali nikada nije bio dio tima.‘‘, rekao je Nurmagomedov za Sportskeedu.

Činjenica je kako je kroz Khabibovu dvoranu prošlo barem nekoliko stotina boraca i Khabiba je teško kriviti ako je neki od njih krenuo krivim putem kao pokojni Kagirov. Međutim, Eagles MMA dvorana sada je pod istrago Savezne sigurnosne službe (FSB), a na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje pripadnike sigurnosne službe kako vrše pretragu Khabibove dvorane nakon nedavnih terorističkih napada.

Sve ove vijesti morale su doći i do Conora McGregora. ‘‘Notorious‘‘ se 2018. godine borio protiv Khabiba Nurmagomedova, a između njih postojale su ogromne tenzije. Conor je još tada optuživao Khabibovog menadžera Alija Abdelaziza da je ‘‘terorist‘‘ i kompletan tim povezivao je s terorističkim tendencijama. Nakon nedavnih terorističkih napada i pretresa Khabibove dvorane, Conor se ‘‘hashtagom‘‘ oglasio putem Twittera.

‘‘Conor je bio u pravu.‘‘, napisao je McGregor, a zatim je podijelio još neke informacije za koje navodno posjeduje i dokaze.

image

‘‘Tvit‘‘ Conora McGregora

Twitter (conor Mcgregor)

‘‘Kad bi se u toj terorističkoj dvorani pojavio čovjek koji vrši testove na doping, oni bi ga zatvorili kao taoca i dali bi mu urin nekog od boraca koji je čist, umjesto urina boraca koji su trebali biti testirani. Sve će izaći na vidjelo. Kad sve to dođe na svoje, pratite što će sve izaći u javnost. Postoji video koji prikazuje Khabiba kako ulazi u prostoriju punu ljudi, razbija ju palicom i prijeti svima unutar te prostorije. Sve će biti objavljeno. Mystic Mac.‘‘, dodao je Conor.

image

‘‘Tvit‘‘ Conora McGregora

Twitter (conor Mcgregor)

Nije se McGregor tu zaustavio. U jednom od ‘‘tvitova‘‘ naveo je kako će slaviti kad Khabib umre, a prozivao je i Artema Lobova s kojim se sudski spori zbog prava na Proper 12 viski brand.

image

‘‘Tvit‘‘ Conora McGregora

Twitter (conor Mcgregor)

image

‘‘Tvit‘‘ Conora McGregora

Twitter (conor Mcgregor)

Velika je vjerojatnost da će Conor kasnije obrisati ove ‘‘tvitove‘‘, kako to obično biva kad se upusti u neke prozivke. S obzirom na način života koji vodi posljednjih godina, nije isključeno da sve ovo piše pod utjecajem nekakvih opijata, a nakon što uslijedi otriježnjene, obrisat će svoje objave.

image

‘‘Tvit‘‘ Conora McGregora

Twitter (conor Mcgregor)

Linker
29. lipanj 2024 00:03