Ostalo

‘Ta borba je je**no najgluplja stvar koja se trenutno događa. Toliko je drugih boksača s kojima Paul može graditi priču‘

Jake Paul (lijevo) i Mike Tyson (desno)

 SCREEN SHOT NETFLIX INSTAGRAM
Johnson je vjerojatno u pravu, no teško da će se tako lako odustati od ovog meča

Idućega mjeseca trebali smo svjedočiti jednoj, nadasve bizarnoj borbi. 58-godišnji Mike Tyson trebao se boriti protiv Jakea Paula, no zbog njegovih zdravstvenih tegoba, meč je morao biti odgođen, ali ne i otkazan. Naime, u ringu bi se dvojac trebao susresti krajem godine, no vidjet ćemo što će tada biti.

Nije tajna da je puno onih koji i nisu previše oduševljeni zbog ovog meča, prije svega zbog bizarne razlike u godinama. Legendarni Demetrious Johnson ovu borbu je nazvao najglupljom stvari ikad u borilačkim sportovima, a evo i zašto:

‘‘On ima 58 godina, ne znam njegovu zdravstvenu povijest. No, najgore od svega jest to što imate nekog od 58 godina tko pokušava gurnuti tijelo preko apsolutnog limita, ne znam ni može li sparirati. Volim Jakea Paula, no postoji toliko je**nih boksača s kojima može graditi priču. Razumijem ime Mikea Tysona i sve to, no mislim da to trebaju napustiti‘‘, rekao je Johnson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Toliko je tipova koji su mlađi od Mikea Tysona a koji imaju veliko ime i koje može pobijediti. Mike Tyson ima 58 godina, ne želim gledati kako ga ozljeđuje. Zbog čega? To je je**no najgluplja stvar koja se trenutno događa. Kažete mi da ne postoji doslovno nitko drugi tko se može sada boriti protiv Jakea Paula?‘‘, dodao je.

Johnson je vjerojatno u pravu, no teško da će se tako lako odustati od ovog meča. Paula prije svega ovog ljeta očekuje okršaj protiv Mikea Perryja, nakon čega bi se trebao boriti protiv legendarnog Mikea Tysona koji uskoro ulazi u šesto desetljeće života.

Linker
21. lipanj 2024 12:28