Ostalo

Popularni voditelj pitao Ngannoua kako bi prošao u uličnoj borbi s ‘prime‘ Tysonom, evo što je odgovorio

Mike Tyson i Francis Ngannou

 Ian Maule/Afp/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove teške divizije Tysonu daje prednost u boksu, a sebi u MMA sportu i - na ulici

Francis Ngannou prošlog je tjedna, putem videoveze, gostovao kod Piersa Morgana i govorio o brojnim temama kao što su njegov životni put od migranta do borilačke zvijezde, uspjeh u MMA sportu i prijelaz u boksački ring, odnosno mečevi s Tysonom Furyjem i Anthonyjem Joshuom.

Posebnu je pozornost, međutim, privukao trenutak kada je voditelj upitao "Predatora" kako bi prošao u okršaju sa svojim idolom iz djetinjstva, a jedno vrijeme i trenerom, Mikeom Tysonom.

"Tyson na svom vrhuncu protiv Ngannoua na vrhuncu, tko bi pobijedio", upitao je 59-godišnji voditelj, na što je kamerunski nokauter odgovorio uzvratio: "U kojem sportu?".

"Kojem god želiš", rekao je Morgan, a bivši vladar UFC-ove teške divizije odgovorio: "Ako nije boks, mislim da bi mu bilo teško, a ako bi bilo u boksu, onda bi meni bilo teško".

"Što ako bi to bila ulična borba, bez pravila", nastavio je Morgan, a Ngannou uz široki osmijeh uzvratio: "O, ne...bilo bi mu teško". "Predatorov" odgovor nasmijao je i voditelja koji je dodao: "Volio bih da ja to mogu reći za uličnu tučnjavu s Tysonom.

"Iron Mike", koji se, prije nego je postao apsolutni teškaški prvak i jedan od najbrutalnijih nokautera u povijesti teške divizije boksa, kalio odrastajući na ulicama Brooklyna, vjerojatno bi ponudio dijametralno suprotan odgovor na pitanje o hipotetskom uličnom okršaju s Ngannouom.

Linker
07. listopad 2024 14:32