Ostalo

Obračun bivšeg i sadašnjeg supruga borkinje Mackenzie Dern: UFC-ov borac završio u pritvoru

Antonio Trocoli (lijevo) i Mackenzie Dern (desno)

 Screenshot (instagram, Ufc)
Prava sapunica nastaje među trojcem Trocoli-Dern-Santos

Interesantan slučaj dolazi od strane policije u Huntington Beachu. UFC-ov borac Antonio Trocoli priveden je prošlog petka zbog fizičkog napada na Wesleyja Santosa. Policija u Huntington Beachu potvrdila je tu vijest portalu MMA Fighting.

Trenutno se provodi istraga prije eventualnih daljnih koraka protiv Antonija Trocolija. Osim činjenice da se radi o profesionalnom MMA borcu iza kojeg je 16 profesionalnih MMA nastupa (12-4-0, 0-1 UFC), dodatnu zanimljivost priči daje podatak da je Trocoli napao Wesleyja Santosa.

Ime napadnutog muškarca vjerojatno vam na prvu nije pretjerano poznato. Ne radi se o borcu, nego o profesionalnom surferu, ali i o bivšem suprugu poznate borkinje Mackenzie Dern. Santos i Dern u braku su bili do 2022. godine kada je došlo do ne naročito mirnog razvoda. Dern je javno optuživala Santosa da ju je fizički zlostavljao tijekom braka, isticala je kako je sve to utjecalo na njeno psihičko stanje.

"Našla sam se u situaciji gdje se više nisam mogla ni braniti, jer dobivala sam prijetnje u kojima mi je rečeno da ako nešto poduzmem, čekaju me problemi s policijom i mogla bih izgubiti svoju kćer. Ostala sam u braku dulje nego sam trebala jer sam vjerovala u obitelj i vjerovala sam da je sve to Božja volja. Ali postoje određene situacije gdje pokušavate, pokušavate i pokušavate, ali stvari se ne mijenjaju, zapravo se pogoršavaju. Sve je izmaklo kontroli, a neke stvari događale su se pred očima moje kćeri. Ne želite da vaše dijete svjedoči nečem takvom.", rekla je Dern u intervjuu za MMA Hour, dok je Wesley Santos demantirao njene izjave i čak je navodio kako je on bio žrtva fizičkog nasilja. Santos je čak objavljivao i fotografije krvavog nosa kao dokaz nasilja.

Par se na koncu razveo, a Mackenzie Dern određena je kao osoba koja je donosila glavninu financijskih prihoda u dom. Nastavno na to, Dern prema odredbi suda mora plaćati četiri tisuće dolara mjesečno Wesleyju Santosu nakon razvoda. Također, Dern je morala pokriti 10 tisuća dolara sudskih troškova. Bio je to vrlo buran razvod, a čini se kako tenzijama tu nije kraj.

Dern se nedugo poslije "spetljala" s Antonijem Trocolijem, a prema najnovijim navodima Wesleyja Santosa, Trocoli i Dern vjenčali su se nedugo poslije okončanja brakorazvodne parnice između Dern i Santosa.

"Mackenzie Dern moja je bivša žena, a nakon naše rastave ona se udala za Antonija ‘Malvada‘ Josea Trocolija da Silveiru Filha. Rastali smo se i dijelili smo skrbništvo nad našom kćeri Moaom, ali Antonio me nikada nije prestao pratiti. Imali smo dogovor da on neće biti dio skrbništva nad djetetom, ali uvijek je bio negdje u blizini, prijetio mi je i uznemiravao me svaki put kada bi dolazilo do razmjene skrbništva. Slao mi je poruke preko Moe govoreći kako će me prebiti, a Moa mi je to iskreno rekla.", započeo je Santos svoje priopćenje, a zatim se priča nastavlja.

"Proteklog petka ostavio sam kćer u školi i vraćao sam se kući na svom skateboardu. Uočio sam bijeli automobil kako se zaustavlja i započeo sam sa snimanjem. To je bio Antonio (Trocoli). Izašao je iz automobila i udario me. Automobil se nastavio kretati, a on je otrčao i uskočio je u automobil. Nazvao sam policiju, bilo je nekoliko svjedoka i Antonio je uhićen zbog fizičkog napada.", pojasnio je bivši suprug UFC-ove borkinje Mackenzie Dern.

Antonio Trocoli sredinom ove godine debitirao je pod okriljem UFC-a. Brazilac je nastupio na UFC-ovom eventu u Saudijskoj Arabiji i nokautom u trećoj rundi poražen je od strane Share Magomedova. Trocoli je pružio užasan nastup u tom dvoboju, a 9. studenog (11. mjesec) trebao bi se boriti protiv Treseana Gorea. Nakon ovog uhićenja meč je pod određenim znakom upitnika.

Linker
09. listopad 2024 23:54