Ostalo

‘Nemkov je učinio da izgleda kao starac‘: Pogledajte reakcije na Romerov noćašnji nastup

Vadim Nemkov vs. Yoel Romero 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Romero je noćas napao titulu u poluteškoj kategoriji protiv Nemkova, a nije se previše pokazao

Nakon što je umirovio legendarnog Melvina Manhoefa, Yoel Romero je dobio priliku napasti Bellatorovu titulu u poluteškoj kategoriji. Vadim Nemkov je rutinski obranio istu po četvrti put, te Romeru jednostavno nije dopuštao da uhvati ritam i ozbiljnije mu zaprijeti.

Istini za volju, Romero nije izgledao dobro u ovom meču. Tromo i nepokretljivo je stajao ispred Nemkova koji ga je konstanto pogađao i nije mu dopuštao da ga ozbiljnije ugrozi. Imao je Romero i jedno rušenje, a samo je posljednja runda pripala njemu prema sva tri suca.

Došao je Yoel tako do izjednačenog omjera u Bellatorovom kavezu, dvije pobjede i dva poraza. Osim noćas, poražen je i u debiju od Phila Davisa. Zatim su uslijedile dvije pobjede, jedna protiv Alexa Polizzija i jedna protiv Manhoefa, a svoju priliku da postane prvak u poluteškoj kategoriji noćas nije iskoristio.

Iako je u 47. godini života, izgleda da Romero ne namjerava stati s borbama. Neki dan je rekao da mirovina za sada nije opcija, tako da će biti zanimljivo vidjeti s kim će ga sada upariti. U Bellatoru je trenutno i Corey Anderson, tako da možda ne bi bilo loše gledati okršaj dvojice bivših UFC-ovih boraca.

Dok čekamo informacije o tome što će biti sljedeće za njega, pogledajte reakcije na Twitteru na ovaj Romerov nastup:

Linker
29. travanj 2024 04:40