Ostalo

‘Mike ima gotovo 60 godina, nitko ne želi gledati kako ga ta iz***otina prebija!‘: Dana se oštro se protivi meču između Paula i Tysona

 Mike Tyson i Jake Paul

 Daniel McGregor-Huyer/Shuttersto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Vjerojatno nitko ne bi htio vidjeti da Paul pobjeđuje jednog Mikea Tysona, no razlika u godinama je ovdje jednostavno prevelika

Jučer smo objavili vijest kako su Jake Paul i Mike Tyson ipak dobili novi datum borbe, a prvotni meč bio je otkazan nakon velikog broja vijesti o zdravstvenom stanju legendarnog Tysona. Naime, Tyson je nedavno doživio probleme prilikom leta zrakoplovom, a sve to zbog čira na želucu, tako da je otkazivanje borbe vjerojatno povezano s njegovim zdravstvenim stanjem.

15. studenog će se navedeni dvojac ipak obračunati, a puno je onih koji i dalje negoduju oko ovog meča općenito. Jedan od njih je i UFC-ov predsjednik Dana White, koji također ne želi vidjeti legendarnog Tysona u ovom meču:

‘‘Kada se ova borba bude odvijala, Tyson će imati je**nih 58 godina. Je**ni gotovo šezdesetogodišnjak se ne bi trebao boriti protiv 27-godišnjeg tipa pod nikakvim uvjetima. Čak i kad se radi o Mikeu Tysonu. To je je**no suludo. Moj najveći problem s tom pričom oko Jakea Paula, kad se on borio s nekim svojih godina, boksačem?‘‘, rekao je White u FLAGRANT podcastu.

‘‘Volim Mikea Tysona, ali on ima skoro je**nih 60 godina. Mene leđa danas je**no ubijaju, nemam pojma zašto. Vjerojatno jer imam je**ne 54 godine. Paul ima 27 godina, u ‘primeu‘ je života, to je je**no suludo. Volim Mikea i nitko ne želi vidjeti kako ga prebija ta iz***otina‘‘, dodao je.

Vjerojatno nitko ne bi htio vidjeti da Paul pobjeđuje jednog Mikea Tysona, no razlika u godinama je ovdje jednostavno prevelika. Vidjet ćemo u jedanaestom mjesecu, ako se borba održi, je li Mike uistinu toliko spreman kao što tvrdi.

Linker
14. lipanj 2024 08:18