Ostalo

Masvidal više nije zainteresiran za meč protiv Jakea Paula: ‘Izgubio je svoju nulu, ne prodaje PPV-ove‘

Jorge Masvidal

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Osim toga smatra kako Paul ne može prodati toliko PPV-ova koliko se očekivalo, ali nikad ne želi zatvoriti ta vrata

Nedavno je Jake Paul doživio prvi poraz u profesionalnoj borilačkoj karijeri, a nanio mu ga je Tommy Fury u Saudijskoj Arabiji. Bio je Tommy jednostavno bolji boksač te večeri te je pobjedu uzeo čisto, tako da Paulu ne preostaje ništa drugo nego povratak u dvoranu i pripreme za MMA debi u PFL-u.

Sada kada Paul više nije neporažen, Masvidal je rekao kako ga više ne vidi kao neku primamljivu borbu. Osim toga je rekao kako bi ga vrlo lagano nokautirao u boksačkom meču, iako mu takva borba u ovom trenutku nije zanimljiva:

‘‘Trenutno ne postoji nitko koga bih želio prozvati da mi pada na pamet. Ali sada je taj mjehurić već probušen jer su uvijek govorili kako bi to (Paul) bio jako dobar meč za mene. Mogao bih ga nokautirati u zaraditi jako puno novca čineći to, ali taj brod je sada otplovio kada je izgubio svoju nulu. Možda se vrati i dođe do nekoliko pobjeda, ali on je vjerojatno jedini tip koji mi može donijeti lagan novac‘‘, rekao je Masvidal za MMA Junkie Radio.

‘‘Mislim da protiv njega ne bih prodao puno PPV-ova, jer on ne donosi taj tip PPV-a. Ali sad kad sam involviran u boks, tko zna? Možda bi to bilo i dobro za mene i možda bih zaradio dobar novac. Kad se on borio s Woodleyjem i Askrenom, nije ispunio očekivanja koja je trebao. Ali ja sam taj koji prodaje PPV-ove‘‘, dodao je.

Prije ovakvih borbi, Masvidal će morati razmišljati o onome što je sada ispred njega u UFC-u. Sada ga čeka stilski jako težak meč u Gilbertu Burnsu, a borit će se na UFC 287 priredbi idućega mjeseca.

Linker
31. svibanj 2024 16:07