Ostalo

Jake Paul i KSI nastavljaju se prozivati putem društvenih mreža: ‘Potpiši taj j***ni ugovor, pobjeđuješ samo MMA penzionere!‘

MIAMI, FLORIDA - JANUARY 30: Jake Paul is separated from KSI after Paul defeated AnEsonGib in a first round knockout during their fight at Meridian at Island Gardens on January 30, 2020 in Miami, Florida. Michael Reaves,Image: 495699617, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Michael Reaves/Getty images/Profimedia

 MICHAEL REAVES/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Michael Reaves/getty Images/profimedia
Paul idući meč ima protiv Natea Diaza u osmom mjesecu

Jake Paul i KSI nastavljaju ispaljivati "vatrice" jedan na drugoga, sijući sjeme za eventualni budući obračun unutar ringa.

Prije nego što se to dogodi, Paul bi se trebao suočiti s dugogodišnjim UFC borcem Nateom Diazom 5. kolovoza (osmi mjesec). KSI se nada da će se suočiti s Tommyjem Furyjem — čovjekom koji je Paulu nedavno nanio prvi poraz — u svojoj sljedećoj borbi, ali ništa nije objavljeno.

Posljednja razmjena između dva boksača influencera započela je nakon što je KSI pozvao Furyja da potpiše ugovor za borbu - dok je, naravno, pucao na Paula.

"Ovaj klaun... pokušao se boriti s Dildo Danom koji nikada nije boksao i stavio mu klauzulu o rehidraciji. [On] se borio s 40-godišnjakom koji se nije borio tri godine i stavio mu klauzulu o rehidraciji prije nego što ga je udario laktom, a sad pokušava stisnuti Tommyja. Uzvisio sam Tommyja, moj sin sada vrijedi puno više od 1,5 milijuna dolara koje nudite. Tommy, odradit ćemo revanš u veljači (drugi mjesec).

Čini se da se ovdje potencijalno kuha veliki obračun između ove dvije YouTube zvijezde, a hoće li biti nešto od toga u budućnosti, saznat ćemo nakon borbe s Diazom.

Linker
29. svibanj 2024 13:18