Ostalo

Dillon Danis dao svoju stranu priče: ‘Tip se pravio da je policajac i stoga nisam uzvratio‘

Dillon Danis
 Screenshot (youtube, Bellator)
MMA borac i BJJ majstor prije mjesec dana priveden je ispred jednog noćnog kluba

Krajem prošlog mjeseca imali smo prilike čitati o Dillonu Danisu i njegovom sukobu s izbacivačima u noćnom klubu. Bellatorov borac na koncu je priveden, a internetom je kružila snimka na kojoj je BJJ majstor tapkao na gušenje jednog od izbacivača u tome lokalu.

28-godišnji borac gostovao je u najnovijem izdanju MMA Houra kod Ariela Helwanija te je dobio priliku ispričati svoju stranu priče. Danis tvrdi kako se samo pokušavao zabaviti na vjenčanju svog prijatelja.

''Mislio sam da će zabava nakon vjenčanja trajati cijelu noć, ali završila je u 10 sati navečer. Otišli smo do grada, a planirali smo otići na Manhattan. Međutim, jedan od prijatelja je zamolio da stanemo u jedan lokal koji je bio usput jer je tamo bilo puno njegovih članova obitelja. Pristali smo na to, ali to mjesto bilo je najus**nije mjesto koje ste ikad vidjeli. Doslovno su tri čovjeka bila unutra.''

Inače, Dillon Danis u ožujku je prošao kompletnu rekonstrukciju koljena, a operacija je trajala sedam sati. Bellatorov borac još uvijek je u fazi oporavka te se služi štakama.

''Ja sam sve do tog dana bio na štakama. Međutim, zbog vjenčanja i fotografija dopušteno mi je da ne koristim štake, no samo ukoliko stojim, ne ukoliko i hodam.'', objasnio je Danis.

Američki borac zatim je objasnio kako je na ulazu imao određenih problema. Osoba koja pregledava dokumente tražila ga je da pokaže identifikacijski dokument, no Danis nije imao svoj novčanik. Izbacivač koji je na koncu prisilio Danisa na tapkanje u svojoj verziji priče govorio je kako je Danis putem Googlea pokušavao dokazati tko je.

''Znate kada hodate u odijelu krojenom za vas, a imate novčanik u džepu. To ne izgleda dobro na slikama. Smiješno je što taj tip govori da sam ja 'guglao' sebe da mu dokažem tko sam. Pokazao sam mu dokaz o svojim godinama i putovnicu, kao i karticu cijepljenja. Rekao sam mu kako nemam novčanik jer smo se slikali cijeli dan.'', odgovorio je MMA borac na tvrdnje izbacivača.

Problema je dakle bilo već na ulasku u bar, no Dillon tvrdi kako je sve započelo svađom dvojice tipova ispred spomenutog lokala.

''Tada je sve krenulo. Ja se ne smijem kretati (bez štaka) i stoga sam stajao sa strane. Otišao bih kući, ali na takvim mjestima ne možete zvati Uber jer im treba sat vremena da dođu. Dakle, stao sam tamo jer mi nije dopušteno hodati, a tada su ti tipovi ušli u sukob. Puno konobara zatim je izašlo i kunem vam se da me okružilo oko devet ljudi. Bili su jako egoistični i pokušavali su se potući sa mnom. Ja sam im rekao da me ne diraju i neće biti problema. Jedan od tipova konstantno mi je kuckao po glavi i ispitivao što će se dogoditi ako me ipak dotakne. Molio sam ga da prestane te sam objašnjavao kako sam se došao zabaviti. On je svejedno nastavio kuckati po mom čelu i tada je uslijedila tučnjava.'', rekao je Bellatorov borac.

Danis je objasnio kako je netko skočio na njegova leđa i govorio mu da je uhićen. BJJ majstor mislio je da se uistinu radi o policajcu i nije htio upotrebljavati fizičku silu protiv policijskog službenika. Ipak, ispostavilo se kako je osoba na njegovim leđima izbacivač, a ne policajac.

''On je u problemima jer se pravio da je policajac i sve to ići će pred sud. Pobrinut ćemo se za to. On čak niti nije tip koji me dirao, nije bio niti uključen u taj sukob.'', objašnio je Dillon.

Danis dodaje kako je brzo pušten iz pritvora u koji su ga priveli stvarni policajci.

''Svi policajci bili su na mojoj strani da vam budem iskren. 20 minuta bio sam u ćeliji i onda nas je policajac odvezao na drugu zabavu.'', zaključio je Dillon Danis svoju stranu priče.

Linker
21. lipanj 2024 04:53