Ostalo

Craig Jones kao Davor Šuker i Zvonimir Boban! Pogledajte u čemu je je ponajbolji grappler svijeta došao u podcast

Craig Jones

 Screenshot/YouTube (B-Team Jiu Jitsu)
U posljednjoj epizodi ‘El Segunda‘ australski BJJ majstor pojavio se noseći vrlo zanimljivu odjevnu kombinaciju

Jedan od najboljih grapplera na planetu, Craig Jones, prošlog je četvrtka odradio posljednju epizodu podcasta "El Segundo", postavljenu na YouTube kanalu njegovog B-Teama, a s Derekom Munrom, poznatim fitness trenerom i poduzetnikom (koji stoji iza iza kanala i podcasta "More Plates, More Dates"), razgovarao je o treningu, suplementaciji, steroidima, Gordonu Ryanu, CJI-u, ADCC-u i brojnim drugim temama.

To samo po sebi i ne bi bila osobita vijest budući da se Jones na tjednoj bazi pojavljuje u raznim videozapisima, podcastima i intervjuima objavljenim na kanalu njegovog B-Teama, no za ovu je prigodu odabrao posebnu odjevnu kombinaciju. Australski BJJ majstor, srebrni s ADCC svjetskog prvenstva održanog 2022. u Las Vegasu (kategorija do 99 kilograma), naime, u podcast je stigao u plavom dresu s bijelom kragnom, a koji na bočnim stranama ima crveno-bijele kvadratiće. Donji dio trenirke bio je u istim bojama, a cijeli komplet neodoljivo podsjeća na dio opreme koju su hrvatski nogometni reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, s kojeg su se vratili s antologijskom brončanom medaljom. "Vatreni" su nosili Lottove dresove i trenirke, dok Jonesove potpisuje StreetX, a ime australskog brenda odjeće otisnuto je i na vjernoj replici HNS-ovog grba. Kako Jonesu stoje dres i trenirka gotovo identična onima koje su prije 16 godina nosili Davor Šuker i Zvonimir boban, pogledajte OVDJE.

Nije poznato je li Jones na ovaj način želio odati svojevrsno priznanje Hrvatskoj i našim nogometašima, odnosno legendarnoj generaciji Miroslava "Ćire" Blaževića, ili mu se predmetna odjevna kombinacija jednostavno toliko svidjela da je u njoj odlučio doći u podcast, ali njegov "outfit" privukao je pozornost brojnih njegovih fanova iz Lijepe Naše.

"Najluđa stvar koju sam ikada vidio od Craiga je to da je obukao dres moje reprezentacije", "Pozdrav iz Hrvatske", "Nosi kombinaciju iz ‘98", "Moj čovjek razvaljuje u hrvatskim bojama", "Craig Jones je Hrvat", "Kakav ludi komplet, nevjerojatno", samo su neki od komentara oduševljenih hrvatskih fanova na YouTubeu.

Linker
12. rujan 2024 19:18