Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Glory se nakon deset godina vraća u Zagreb, Joshua i Dubois borit će se za svjetsku titulu!

Glory 95/Joshua vs. Dubois

 Instagram (glory Kickboxing), Ifl Tv
Očekuje nas jedan bogat i sadržajan borilački vikend, a unutar članka možete pročitati što nas to, i kada očekuje!

Novi i bogat borilački vikend opet je pred nama! Ovoga puta će se u rubrici ponovno naći jedna priredba koju vrlo lako možete gledati i uživo jer se održava u Hrvatskoj, te unatoč tome što UFC pauzira, očekuje nas teškaška boksačka poslastica, kao i još neki drugi MMA eventi. Što nas to točno i kada očekuje ovoga nadolazećega vikenda, pročitat ćete u nastavku članka.

Glory 95

Jednostavno moramo krenuti s ovom priredbom, jer kao što smo napisali i u uvodu, priredba je to koja se održava u Hrvatskoj, točnije, u zagrebačkoj Areni. Iako Antonio Plazibat nije bio u mogućnosti nastupiti, Glory se uistinu potrudio da gledamo puno nastupa regionalnih boraca. Mladen Brestovac imat će svoj ‘‘posljednji ples‘‘ pred domaćom publikom, a gledat ćemo i ‘‘title eliminator‘‘ u teškoj kategoriji između Rajabzadeha i Rigtersa. Priredba je ovo koju svakako moramo podržati, karata još ima, tako da požurite i nabavite svoju!

GDJE: Arena Zagreb

KADA: U subotu, 21.9. s početkom u 18:00 sati. Glavni dio na rasporedu je od 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Boks se vraća na Wembley nakon dugog perioda u Saudijskoj Arabiji, a bolji ‘‘main event‘‘ nisu mogli poželjeti. Joshua i Dubois konačno će ukrstiti rukavice, a ulog je Duboisov pojas prema IBF-u. Mnogi Duboisa nazivaju ‘‘prvakom na papiru‘‘ jer mu je pojas dodijeljen nakon što ga je napustio Usyk, tako da je silno motiviran osvojiti ga i u ringu. Joshui se potencijalnom pobjedom otvaraju vrata najvećih mečeva, tako da je vatromet zagarantiran.

GDJE: Wembley, London

KAD: U subotu, 21.9., a priredba počinje u 17:00. Joshua i Dubois se očekuju u ringu nešto prije 23 sata.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

DWCS: Season 8, Week 6

Šesta epizoda odličnog DWCS-a je pred nama, a i ovoga puta gledat ćemo nastupe nekih neporaženih prospekata. Aaron Tau (8-0) borit će se protiv Elijaha Smitha u bantam kategoriji, a vrijedi spomenuti i teškaša Talissona Teixeiru (6-0) protiv Arthura Lopesa. Očekuju nas nove borbe u lakoj, velter i srednjoj kategoriji također, tako da to nemojte propustiti.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U noći s utorka (17.9.) na srijedu (18.9.) u 2:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

OKTAGON 61

Oktagonov fenomenalni ‘‘Gamechanger‘‘ turnir ide dalje, ovog su nam tjednu na rasporedu prva polufinala. Prvak u lakoj kategoriji, Ronald Paradeiser borit će se protiv Acoidana Duquea, dok će Losene Keita ići na Mateusza Legierskog. Scott Askham borit će se protiv nekadašnjeg UFC borca Makhmuda Muradova, tako da je ovo priredba koju je svakako vrijedno popratiti. Dobit ćemo i finaliste turnira, tako da je prava šteta što se event preklapa s terminom zagrebačkog Gloryja.

GDJE: Winning Group Arena, Brno, Češka

KAD: U subotu, 21.9. u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Serbian Battle Championship 49

Unatoč svim eventima koji su nam na rasporedu ovoga vikenda, pratit ćemo i jedan MMA event u regiji. SBC donosi svoju 49. priredbu, a u glavnom meču večeri nastupit će Branislav Huđan protiv Majida Sulemana Jababua. Ognjen Dimić i Robson Cavalcante također će se obračunati, a popis borbi pogledat ćete ispod.

GDJE: Bački Petrovac, Srbija

KAD: U subotu, 21.9. u 19:30 sati.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
19. rujan 2024 20:45