K1 i Boks

Wilder odgovorio Ruizu: ‘Ti si u usporedbi sa mnom nitko i ništa, a tražiš 50-50 raspodjelu!‘

Deontay Wilder 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Naravno, uvijek je opcija da jedna od strana popusti, ali teško je prognozirati hoće li se to i dogoditi

Protekloga tjedna svjedočili smo tenzijama na relaciji Wilder – Ruiz. Sve je započeo Wilder rekavši Ruizu da prihvati taj meč jer mu je ponuđeno jako puno novca, na što se umiješao Ruizov otac i otkrio da su im nudili svega 30 posto honorara. Također je rekao da na to neće pristati, nego isključivo 50-50.

No, izgleda da na to pristati neće Wilder. Jučer je rekao kako za sebe smatra da je puno veće ime od Ruiza i da ne može dobiti jednako novca kao i on. Osim toga, najviše mu spočitava činjenicu da je njegova vladavina u teškoj trajala prekratko:

‘‘Andy, to što govori tvoj otac jednostavno nije istina. Morate jako dobro razmisliti o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Govorite o raspodjeli 50-50, ali ti si nitko i ništa u usporedbi sa mnom. Bio si prvak jedan jako kratak vremenski period, tako da moraš prestati s ovime‘‘, rekao je Wilder za ES News.

‘‘Borba s Joshuom izgleda vrlo obećavajuće, vrlo obećavajuće. Dobivam i jako ponuda i preko oceana i nitko se ne treba brinuti protiv koga ću se boriti jer je moj život vrlo, vrlo dobar, morate to razumjeti. Ne brinite se s kim ću se ja boriti jer se mogu boriti s kim god želim na svijetu, svi me žele vidjeti u njihovoj zemlji, a isto je i u Americi‘‘, dodao je.

Postoje dobre šanse da zbog novca propadne i ova borba. Naravno, uvijek je opcija da jedna od strana popusti, ali teško je prognozirati hoće li se to i dogoditi. Kako god, mogli bi smo ostati uskraćeni za još jednu veliku borbu.

Linker
23. travanj 2024 13:40